21. prosinca

Hari Rončević u Revelinu - Osvojite karte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hari Rončević sljedeće subote održati će koncert u dubrovačkom noćnom klubu Revelin.

21.12 .2013 na koncertu jedinstvenog Harija Rončevića u Culture Clubu Revelin doživite romantiku tople atmosfere uz jednog od najzanimljivijih i najautentičnijih pjevača, koje je Split dao devedesetih godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Culture club Revelin Dan branitelja i blagdan Svetog Nikole Jura Stublić učinio je posebnima

Nikad ne biste pogodili što povezuje ova dva glazbenika!

Hari Rončević je pjevač čije pjesme razgaljuju dušu, a u svojim pjesmama otkriva najdublje osjećaje i razotkriva ljubav u svim njenim oblicima.

Na natjecaj@novatv.hr napišite zašto biste baš vi trebali osvojiti karte za njegov koncert i možda budete sretan dobitnik. Revelin dijeli 2X2 karte za ovaj koncert!

Poznati pjevač široj javnosti prvi se put predstavio 1994. na "Melodijama hrvatskog Jadrana", kada je za svoju pjesmu "Getanin" osvojio 1. nagradu struke, ali i simpatije publike (3. nagrada). Nakon uspjeha "Getanina", iste godine Hari izdaje i svoj album prvijenac "Buntovnik s razlogom". U prepoznatljivom autorskom raspoloženju, nastaju i slijedeća dva albuma "Žigolo" i "Mulac", da bi album "Još tvog je poljupca" obilježio svojevrsni preokret u Harijevom glazbenom stvaralaštvu.

Danas je iza Harija 16 fenomenalnih albuma i 10-tak glazbenih nagrada, koji dovoljno govore o bogatstvu stiha ovog nagrađivanog hrvatskog kantautora, a tijekom cjelokupne glazbene karijere često je surađivao i sa ostalim hrvatskim pjevačima, pa su se tako sa njegovim skladbama publici predstavili Vesna Ivić, Saša Jakelić, Trio gušt, Oliver Dragojević (Moj lipi andjele, Još ovaj put, Ako voliš me), Doris Dragović (Zemlja i stina, Ni da mora nestane) i mnogi drugi.

 

Odlične duete napravio je i sa Doris Dragović „Ni da mora nestane“, Probudi me jutrom sa „Mariom Prizmićem“ a početkom 12 mjeseca je velikim koncertom u Lisinskom proslavio 20-godišnjicu glazbenog djelovanja.

 


Hari će svojiim senzibiltetom i prekrasnim pjesmama zasigurno i Dubrovčane odvest vas u svijet ljubavnih stihova i osebujnih dalmatinskih priča.

Ulaznice u pretprodaji su 50 kn, na ulazu 80 kn, a VIP ulaznice su120 kn.

Pretprodajna mjesta: Caffe “BRAZIL” – DOC, Sport caffe “BALUN” – Mokošica, Caffe Bar “PARADISO” , Caffe Bar “CASABLANCA”, Caffe Bar “MICRO”, Caffe Bar “DIX”, Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE), Lounge Bar “CULTO”, Pizzeria “TABASCO”, Caffe Pizzeria "BLUE PLANET", Club “23”, Caffe Bar “Zino”

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene