Jako emotivno

Grupa Viva i Doris Dragović udružili snage, njihova nova pjesma nastala je u neobičnom trenutku!

Grupa Viva Grupa Viva Studio Ali/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Grupa Viva +0 Grupa Viva Galerija

Grupa Viva i Doris Dragović snimili su emotivnu pjesmu naziva "Dva smo života" koju ovih dana predstavljaju publici.

Grupa Viva koja iza sebe ima već puna dva desetljeća predanog rada, udružila je snage s jednom od najistaknutijih glazbenih diva regije Doris Dragović, u novom singlu "Dva smo života".

Pogledaj i ovo Doris Dragović Neraskidiva veza Jedna od naših najvećih glazbenih diva Doris Dragović pripremila je pravo glazbeno iznenađenje!

Emotivnu pjesmu koja slavi neraskidivu ljubav majke i sina napisao je Nenad Ninčević, a za glazbu su se pobrinuli članovi grupe Mario Salvador i Toni Rajnović, dok je sve to upakirao u aranžman iskusni Leo Škaro.

"Ideja suradnje nastala je kao nastavak priče prvog diskografskog izdanja na kojem je grupa Viva imala duet sa Giulianom “ Šteta duše, šteta tila”, izuzetnu uspješnicu. U nadi da ponovimo i napravimo možda novu zanimljivu i kvalitetnu suradnju, kontaktirali smo predivnu Doris Dragović, s kojom smo višestruko povezani kroz razne okolnosti, u dobru i u zlu tako reći", ispričala nam je ekipa grupe Viva.

"Dva smo života" nastala je u neobičnom trenutku, gotovo iz jednog komentara same Doris Dragović na ljubavnu pjesmu, kako kaže Viva, za koju su joj predložili suradnju.

"Zanimljiva je priča da je Doris odbila pjevati ljubavnu pjesmu koju smo joj donijeli jer je tematika bila opisana tekstom na način da je ona uz smijeh rekla “kako ću pjevat o ljubavi sa Tonijem kad mu mater mogu bit” i upravo iz toga je nastala 'Dva smo života' koju jedino ona, iskreno iz duše, može iznijeti jer je Doris sinonim prave dalmatinske matere, pa je tako i nastala ova pjesma koju je napisao naš mentor i veliki prijatelj Neno Ninčević. Gotovo svaka mater kojoj smo pustili pjesmu pustila je suzu, što je bio jasan i snažan znak da imamo predivnu pjesmu u rukama i to sa jednim od rijetkih slavuja ovih prostora, Doris Dragović, a tekst autora koji je napisao mnoge bezvremenske hitove, što nam je izuzetna čast i privilegija', zaključili su iz Vive.

Svoje glazbeno iskustvo grupa Viva marljivo i strpljivo gradi već dvadeset godina, a čine je Toni Rajnović, Mario Salvador, Stipe Jurišić, Marko Bilan i Kristina Boban. Iza sebe imaju studijski album pod nazivom "Šteta duše, šteta tila", kao i mnogobrojne festivale, a 2009. osvojili su visoko treće mjesto na Splitskom festivalu s pjesmom "Volin sve bilo" koja se također nalazi na njihovom studijskom albumu.

Kadrovi za video spot "Dva smo života" snimljeni su na otoku Pelješcu i u splitskoj Areni, koju je omogućio Renco Posinković, a da bi cijela glazbena priča u konačnici zaživjela i vizualno, pobrinuo se Vojan Koceić, prijatelj i dugogodišnji suradnik grupe Viva.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 +2 Nives Celzijus - 2 Celebrity Ovakav bodi sigurno još niste vidjeli, ali Nives Celzijus našla je novi način da bujne grudi stavi u prvi plan!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez +0 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Celebrity Georgina nekoliko sati prije tragedije objavila obiteljski video, ništa nije dalo naslutiti da će obitelj zadesiti tuga

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene