Svašta pripremaju!

Feminnemke nakon deset godina ponovno na okupu: "Kao da je netko stisnuo pauzu, a ne stop"

Feminnem - 1 Feminnem - 1 Borna Hržina/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Feminnem - 2 Feminnem - 3 +0 Feminnem - 1 Galerija

Grupa Feminnem vratila se na domaću glazbenu scenu singlom "Zajedno".

Vijest koja je ovih dana zasigurno odjeknula glazbenom scenom je da se grupa Feminnem ponovo okuplja. Deset godina nakon razlaza i uspješnih solo karijera, Feminnemke Pamela, Neda i Nika objavile su na društvenim mrežama kako su ponovo zajedno.

Pogledaj i ovo Nikol Bulat Nova osoba Našu bivšu pjevačicu danas nije nimalo lako prepoznati, drastično se promijenila od slavnih dana!

"Zajedno" je ujedno i njihov novi singl i spot kojim će obilježiti zajednički povratak na pozornicu, a njihov prvi nastup uživo bit će na CMC festivalu u Vodicama, 11. lipnja.

"Zajedno je pjesma kojom se vraćamo jedna drugoj, ali i na scenu, i bez imalo ustručavanja možemo reći da je za nas to najiščekivanija pjesma ikada. Jako vjerujemo u naš povratak i pripremamo nove pjesme, suradnje i pregršt novih stvari. Vjerujemo da će publika osjetiti našu ljubav koju imamo prema ovom projektu koji je uvijek bio sastavni dio našeg rada i života tako da imamo osjećaj da samo nastavljamo gdje smo stale. Veselimo se budućnosti", objasnila je Pamela.

Stihove nove pjesme potpisuju sve tri, a glazbu i aranžman Branimir Mihaljević s kojim su Feminnemke već usko surađivale. Pjesma "Sve što ti nisam znala dati" posljednji je njihov hit, objavljen 2011. godine za koji je Branimir napisao glazbu i aranžman, Fayo tekst, a s tom pjesmom su iste godine nastupile i na CMC festivalu u Vodicama.

"Kada smo ušli u studio izgledalo mi je kao da je netko prije deset godina stisnuo pauzu, a ne 'stop' i bilo je potrebno samo pritisnuti 'play' da sve krene tamo gdje je zastalo. Baš kao da se ništa nije promijenilo, jedino što smo danas svi malo zreliji nego onda. Siguran sam da se ta energija osjeti kroz pjesmu i video", objasnio je Branimir.

Odjevene u Aldukove kreacije, Pamela, Neda i Nika snimile su i atraktivan spot pod redateljskom palicom Sandre Mihaljević, a "Zajedno" nastavljaju dalje u nove glazbene podvige.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Pedro i Valentina - 1 In Magazin: Pedro i Valentina - 2 In Magazin: Pedro i Valentina - 3 In Magazin: Pedro i Valentina - 4 +25 In Magazin: Pedro i Valentina - 5 inMagazin Brazilac sa zagrebačkom adresom poslije pobjede otvorio dušu: ''Ignorirao sam Maju Šuput, neugodno mi je''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Rubinjoni Tomislav Rubinjoni u showu Survivor Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 5 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 4 +11 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 3 Celebrity Tomislav iz Survivora ispričao nam je kako ga je preveslala naša poznata pjevačica: "Neka joj bude"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene