Ne propustite

Gelato Sisters sutra nastupaju na BASEMENT JAZZ programu u Sherry's

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Osim božićnog singla, u sklopu svjetskog nogometnog prvenstva snimile su singl "Nogometna utakmica" koji je opjevao sve ženske ljubavne probleme za vrijeme trajanja prvenstva.

Gelato Sisters su atraktivni ženski trio koji svoj izričaj bazira na djelovanju legendarne grupe The Andrews Sisters. Standardi swinga 30-ih i 40-ih godina poput ‘In the mood’ ili ‘Boogie Woogie Bugle Boy’ već su sastavni dio njihovog repertoara, ali trio se nije tu zaustavio nego koketira i sa zvukom ženskih grupa pedesetih i ranih šezdesetih godina. Iza njih je božićni singl i spot ‘Tiha noć’, a široj publici prvi puta predstavile su se na projektu grupe Swingers ‘Božićna ekstravaganca’.

Pogledaj i ovo showbuzz Premijera! Gelato Sisters donose vedre retro vibracije u pjesmi "Moja posljednja i prva ljubavi"!

Madonna prekinula koncert i pustila suzu za žrtve terorističkog napada

Osim božićnog singla, u sklopu svjetskog nogometnog prvenstva snimile su singl "Nogometna utakmica" koji je opjevao sve ženske ljubavne probleme za vrijeme trajanja prvenstva.

Trio čine Sanja Parmać, Romana Pavliša i Marija Rubčić koja je nedavno postala mama zbog čga je kao zamjena trenutno Neda Parmac rame uz rame sa sestrom Sanjom i Romanom.  Sutra ce se sisterice u ovoj postavi predstaviti u Sherry's Wines & Bites restoranu pjevajuci obrade najpopularnijih stnadarda swinga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene