Nastup za pamćenje

Dubrovnik slavio Bijelo Dugme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U prepunom klubu Revelin nastupili su Goran Bregović i Alen Islamović!

Goran Bregović se, nakon četvrt stoljeća, na najbolji mogući način vratio u Dubrovnik. Naime, autor hitova legendarne grupe, nastupio je s Alenom Islamovićem i svojim Orkestrom za vjenčanja i sprovode u prepunom Culture clubu Revelin u sklopu turneje kojom obilježava 40 godina od objavljivanja prvog singlea Dugmića. Bio je to ujedno i prvi koncert te turneje u Hrvatskoj, a kako doznajemo, bit će ih još sedam. Publika je doslovno od prve do zadnje pjesme pjevala s Bregom i Alenom, a neki su samo zbog koncerta došli u Dubrovnik iz svih gradova regije, pa i Londona.

Pogledaj i ovo Goran Bregović Nikad je ne viđamo Znate li tko je supruga Gorana Bregovića? Zbog njega je odustala od uspješne manekenske karijere, a njihova ljubav opstala je unatoč svim glasinama!

Dubrovački klub objavio program do kraja zimske sezone

Prije koncerta održana je promocija knjige 'Šta bi dao da si na mom mjestu', bogradskog novinara Dušana Vesića. O knjizi, ali i povijesti banda govorili su službeni fotograf grupe Rolling Stones, Brian Rasic, Alen Islamović, novinar Toni Volarić, rocker Davor Erceg i sam autor. Kao poseban gost na promociji, a i koncertu pojavio se Rajko Dujmić sa suprugom.

Možda je izvještaj s koncerta najbolje sažeti u Breginu izjavu kojom se oprostio od dubrovačke publike: 'Postoje u životu događaji koje želite zaboraviti i oni koje ćete pamtiti do smrti. Ovaj koncert bio je jedan od onih koje nikada nećemo zaboraviti.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene