Slavni hrvatski par

Progovorila u eteru: 'On je čovjek kojeg je nepodnošljivo lako volit'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Danijela progovorila o odnosu s Petrom Grašom.

'Prije sedamnaest godina svirao sam u Lisinskom. Tada smo napunili tri dana. Imao sam samo 21 godinu i tada mi nije trebalo ništa drugo u životu', prisjetio se Petar Grašo lijepih uspomena uoči novog koncerta u dvorani Lisinski, 12. prosinca.

Pogledaj i ovo Petar Grašo raspričao se o supruzi Hani Petar Grašo otkrio nam je detalje svojeg bračnog života koji vješto skriva: ''To je nešto što je čini posebnom!''

Osim banda na pozornici će mu se ovog puta pridružiti i članovi orkestra Zagrebačke filharmonije te kako je otkrio u eteru Narodnog radija, poseban gost Željko Joksimović.

'On je predivan čovjek i o njemu se na čitavom Balkanu mogu čuti samo najljepše riječi. Malo je lijen, radije će eksperimentirati u restoranu i s vinima, ali jako ga cijenim kao autora', rekao je Joksimović koji se u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' dogovorio s Petrom da će na pozornici zajedno svirati klavir.

Stavros o Ronaldu: 'Nije ono za njega, Tereza mu bolje stoji'

U Lisinskom je Grašo posljednji put nastupao kao gost na koncertu Doris Dragović prije dvije godine. 'Bio je toliko popularan i omiljen da je bilo teško hodati uz njega od te gužve obožavateljica. On je lijep, jer mu je duša prelijepa, a srce predobro. Kad sjedne, doduše svakih deset godina za taj klavir, on to ne može sakriti. On je more u kojem se ja rado utapam', rekla je Doris, a Vjekoslava Huljić nazvala ga je desetkom od čovjeka, koji osim što je izvrstan autor, odlično i kuha.

Boris Novković izjavio je da dijele istu religiju prema Beatlesima, Dino Rađa najavio je da će u Lisinskom zbog dugačkih nogu morati sjesti u prvi red, a Bojana Gregorić nazvala ga je savršenim mentorom.

U studio su stigli kao iznenađenje i Grašine kolege Massimo i Goran Karan. 'On je gentleman, divno odgojen momak, koji ima respekt svojih kolega', kazao je Massimo, a komplimentima kao autoru i pjevaču pridružio se i Karan. 'Kad mi je rekao da neće studirati, nego će se baviti glazbom, ostao sam oduzet', rekao je Grašin tata Zoran čiji je poziv Petra posebno ganuo.

'Moji su mi roditelji dali nevjerojatnu slobodu i radost je bila odrastati uz takvu obitelj. Dobar dio života živjeli smo u skromnih 42 kvadrata. Te su uspomene ostale najljepši dio mog života', izjavio je Petar.

Ipak riječi njegove životne partnerice Danijele Martinović najviše su ga dirnule. 'Ne mogu to reći u par riječi trebala bi mi knjiga. On je predivan čovjek, iskren prijatelj, a pritom je jako duhovit i jako talentiran. Čovjek kojeg je nepodnošljivo lako volit. Ne zna se ni naljutit kako Bog zapovijeda, ja sam ta koja viče, koja se ljuti, a njega sve prođe za dvije minute. Nema svoju crnu stranu. Poručila bih mu da malo više sklada, da se ne izvlači i da ne traži svaki mogući način da to ne radi, jer je odličan autor. I da se ne mijenja. Ovakav je najbolji', rekla je Danijela.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene