Sušak, Sušak

KEDŽO NEMA VREMENA ZA PREDAH 'Jedna jako lijepa i topla priča'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Battifiaca i Kedžo glavni su protagonisti riječkog mjuzikla "Sušak, Sušak".

Damir Kedžo i Mario Lipovšek Battifiaca glavni su protagonisti riječkog mjuzikla "Sušak, Sušak" koji se uskoro vraća na kazališne daske. Dečki su nam otkrili sve detalje prvog hrvatskog mjuzikla na čakavskom narječju, čije su izvedbe rasprodane do posljednjeg mjesta.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Damir Kedžo nema vremena za predah. U posljednim je pripremama i za prikazivanje mjuzikla "Sušak, Sušak". "Jedna jako lijepa, topla priča i drago mi je da ljude uspijemo i nasmijat i rasplakat u tih sati dvadeset", kaže Kedžo. "Sušak, sušak" ovog će vikenda u Rijeci zakoračiti u svoju drugu sezonu, a glavnu ulogu ima osebujni glazbenik i zabavljač Mario Battifiaca.

"Imao sam tu sreću što je nekako u scenariju pisalo da glavni lik mora biti albino, onda je izbor bio uzak!", kroz smijeh će Battifiaca.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene