nova pjesma

CAMBI. i TBF spojili nemoguće: pogledajte spot za pjesmu "Bambina mia" u kojem se i Dino Rađa ponovno našao - na klupi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjesmu 'Bambina mia' koju će CAMBI. i TBF zajedno izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu glazbeno potpisuje Josip Radić, član dvojca Valentino Bošković.

Da bi saznali što je to glavni lik predložio svojoj djevojci morate pogledati spot za novi singl vokalnog sastava CAMBI. koji izvode u duetu s legendama hip hop-a, splitskim TBF-om. Žensku stranu ove duhovite priče donose ST KOKE - pseudonim iza kojeg se kriju glumice Ana Uršula Najev i Jagoda Kumrić.

Pogledaj i ovo Salto Guru "dalje od nje" Bend sastavljen od entuzijasta s dugogodišnjim glazbenim iskustvom na domaćoj sceni predstavlja svoj prvi singl

CAMBI. je šira javnost upoznala na ovogodišnjoj Dori gdje su prikazali jednu novo moderno lice ovog vokalnog sastava koji predvode Sandro Gerbec, Jure Nikolić, Joško Tranfić i Luka Čulić, a njihov singl "Zaljubljen" prometnuo se u pravi megahit hrvatskog etera.

Pjesmu 'Bambina mia' koju će CAMBI. i TBF zajedno izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu glazbeno potpisuje Josip Radić, član dvojca Valentino Bošković, a stihovi su djelo Saše Antića i Ivice Ivaniševića.

Ova neobična "pop - hip hop opereta" danas je predstavila i svoj video broj koji će se vjerujemo upisati u najbolje video priče hrvatske estrade u posljednje vrijeme, a sve pod redateljskom palicom Milana Latkovića.

Split 80-tih postao je scenografija za pravi mali film u kojem se uz košarkaše Jugoplastike i cijelu plejadu likova pojavljuju i neka današnja splitska lica poput fotografkinje Sonje Dvornik, nogometaša Antonija Asanovića i dizajnerice Anamarije Asanović, a sve to predvođeno iznimno duhovitom cameo ulogom košarkaške legende - Dina Rađe.

Upravo je Anamarija Asanović koja se pojavljuje i u jednoj od glavnih uloga zaslužna za šarene i autentične kostime protagonista.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 3 +0 Antonija Šola Celebrity Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene