Zabava u Zagrebu

Bundekfest: Budimpešta stigla u Zagreb!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne propustite nezaboravno gastro i zabavno putovanje!

U najveću hrvatsku metropolu danas je stigla i mađarska prijestolnica Budimpešta koja će sve posjetitelje Bundekfesta povesti na nezaboravno gastro i zabavno putovanje!

Pogledaj i ovo showbuzz Bundekfest VIDEO Legendarni pjevač sasvim otvoreno: 'Ovaj posao je malo prokletstvo'

U atraktivno dizajniranoj i osmišljenoj tematskoj jedinici u sljedeća ćemo tri dana uživati u vrhunskim mađarskim specijalitetima, ali i sjajnim glazbenim tradicionalnim sastavima.

Veličanstveni početak Bundekfesta uz Hladno pivo i Silente

Tradicionalni mađarski gulaš s kiselim tijestom iz zdjele, svinjski gulaš na mađarski s kiselim kupusom posluženo s kiselim vrhnjem i kruhom, sočne ručno pravljene kuhane i dimljene svinjske nogice poslužene sa senfom,hrenom i kruhom, mađarska domaća pečena ljuta kobasa poslužena sa senfom i kruhom, HUN-DOG - ljutkasta pečena kobasica na Mađarski pomiješana s kiselim krastavcima sa senfom u svježe pečenom pecivu i mađarska domaća dimljena kobasica (blaga ili ljuta) samo su dio sjajne gastro ponude Piknik Pavilona te kuhara Sarlos Peter Papasa i koja će biti prezentirana sve do 28. rujna.

Kako zvuči tradicionalna mađarska glazba, upoznat ćemo kroz sjajnu glazbu sastava Buda Folk Band, Ferenczi György és a Rackajam te Budapest Bar koji će se svojim zaraznim gypsy i rock and roll zvukom će pobrinuti za nezaboravne glazbene trenutke.

Sve informacije i obavijesti o ovogodišnjem izdanju Bundekfesta mogu se pronaći na službenoj web stranici www.bundekfest.hr te službenoj Facebook stranici festivala. Ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici www.ulaznice.hr//r/bundekfest po simboličnoj cijeni od 20 kuna za sve koncerte osim koncerta Dine Merlina, koji je na rasporedu 03. listopada, po cijeni od 40 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene