Intimne priče

Priča o nestrpljenju i neopraštanju u novoj pjesmi spojila je BUKOWSKEE s našim poznatim glumcem i voditeljem!

BUKOWSKEE feat. Tarik Filipović BUKOWSKEE feat. Tarik Filipović Screenshot/Youtube 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 BUKOWSKEE feat. Tarik Filipović Galerija

Frontmen rock benda Emir & Frozen Camels Emir Bukovica, pod imenom svog solo muzičkog projekta BUKOWSKEE objavio je novu pjesmu. Pjesma imena "Polako…" je četvrti BUKOWSKEE single, a kao gost u pjesmi se pojavljuje poznati glumac i voditelj Tarik Filipović.

Autor pjesme Emir Bukovica kaže da je do suradnje sa Filipovićem došlo vrlo spontano.

“Tarik je moj prijatelj koji je među prvima poslušao ovu pjesmu i na prvo slušanje mu se jako svidjela. Onda smo nekako zajednički pomislili da bi bilo interesantno kada bi Tarik jedan mali dio svog multitalenta poklonio ovoj mojoj pjesmi. Tako se dogodila ova, možda za neke neobična suradnja, koja me čini izuzetno sretnim i zahvalnim”, otkrio je Emir.

Pjesma “Polako…” je svojevrstan nastavak Emirovih dosadašnjih BUKOWSKEE intimnih priča u kojima autor govori o ljudskim i drugim odnosima, usponima i padovima, svakodnevnim životnim temama.

"Živimo u vremenu instant kulture, vremenu brzine, površnosti, nestrpljenja i neopraštanja. Svi žele sve, preko noći i odmah. Taj način razmišljanja se na žalost uvukao i u međuljudske odnose, a još tużnije i u ljubav. Pale se mostovi iza sebe na prvi znak nekog problema. I sve se to radi glasno i na sva zvona. Ova pjesma govori o tome da ne bi bilo loše malo usporiti, malo se utišati i pokazati malo više sabura (strpljenja)”, dodao je Bukovica.

Pjesma “Polako…” snimljena je u studijima “Definition Media” na Floridi i “Long Play” u Sarajevu, dok video spot potpisuje režiser Jasmin Jatić.
Glavnu ulogu u spotu dobila je trenutno jedan od najuspješnijih modela iz Bosne i Hercegovine, Azra Patković.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene