4. Sajam vjenčanja Exclusive

Na ovom sajmu već su nastupale Gabriela Pilić i Ana Rucner, a ove godine on će biti još ekskluzivniji

Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Sajam Vjenčanja Exclusive (Foto: PR) +0 Ana Rucner (Foto: Instagram) Galerija

Izlagači su pomno birani prema djelatnosti koju rade i kvaliteti usluge vezano za vjenčanja.

U Novoj Gradiški, gradiću koji je prema broju stanovnika i veličini mali grad u Hrvatskoj, već četvrtu godinu za redom održava se Sajam vjenčanja Exclusive koji okuplja sve veći broj izlagača iz branše vjenčanja iz cijele kontinentalne Hrvatske od Zagreba do Vinkovaca i Vukovara.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Rucner i Marko Duvnjak - 2 ''skupa radimo i gradimo'' Partner Ane Rucner napokon stao pred kamere: Skupa su ispričali sve o svojoj ljubavi koju su dugo čuvali samo za sebe!

Karakteristika ovog sajma je već u nazivu Exclusive, jer organizacija samog sajma, izlagača, prostora, ponude, programa od samog otvorenja pa sve do svečane večernje modne revije ne prepušta se slučaju. Sve se radi s posebnim pristupom, mjerom i stilom kakav nije karakterističan za druge sajmove.

Organizator 4. Sajma vjenčanja Exclusive je Exclusive events i Salon vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške, vlasnice gospođe Ljiljane Šoch, koja nam kaže:

„U organizaciju prvog sajma krenuli smo iz želje da okupimo i povežemo poduzetnike iz našega grada koji se bave različitim djelatnostima vezanim za vjenčanja. Taj prvi sajam okupio je dvadesetak izlagača i održan je u maloj gradskoj dvorani koju smo preuredili sa minimalnimsredstvima koja smo imali ,ali je već tada ostavio posjetitelje bez daha, kako izlagači, tako prostor, a posebice večernja modna revija. Svi su bili oduševljeni, sretni i ugodno iznenađeni. Tako smo odlučili da će se sajam održavati svake godine.“

Izlagači su pomno birani prema djelatnosti koju rade i kvaliteti usluge vezano za vjenčanja.

Večernji program Sajma je uvijek s profinjenim glazbeno-scenskim programom u sklopu večernje modne revije tako da su na ovom sajmu već nastupili Gabrijela Pilić i Ištvan Varga, Ana Rucner, Zdenka Kovačiček, Dominik&Co, Barbara Dautović, Plesni studio Marine Mihelčić i mnogi drugi, a program je vodila Mirna Maras Batinić.

„U sklopu 4. Sajma vjenčanja Exclusive večernju gala modnu reviju, osim nastupa plesnog studija Marine Mihelčić i Dominik &Co pripremamo još jedno iznenađenje koje ove godine ne želimo otkriti“, poručuju organizatori u nastavku.

„Broj izlagača se povećao, dolaze iz cijele kontinentalne Hrvatske i prelazimo na veći nivo sajma. Nova Gradiška je na dobrom položaju posjetiteljima, ja kažem u centru, na pola puta od Zagreba do Osijeka, na svega sat vremena. Pozivamo sve da dođete, pogledate, odaberete nešto za sebe ,iskoristite sajamske popuste, odigrate nagradnu igru i tako nešto osvojite, posjetite beauty corner powered by Avon u kojem ćete se moći besplatno našminkati i isprobati njihove proizvode, počastite se, doživite jedinstvenu večernju modnu reviju.“

Ulaz je slobodan tijekom cijelog dana na sve sadržaje.

Sajam otvara svoja vrata u subotu 09.11.2019. u 10:00h, a večernja modna revija započinje u 19:30h!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene