Njemu je tako lijepo

Tomislav Tomašević potaknuo zanimljivu raspravu nakon svečane prigode u kojoj se pojavio

Tomislav Tomašević Tomislav Tomašević Slaven Branislav Babic/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Tomašević - 1 Tomislav Tomašević - 2 Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba, i Sabina Tandara Knezović Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević Tomislav Tomašević Tomislav Tomašević Tomislav Tomašević - 2 Press konferencija Tomislava Tomaševića Tomislav Tomašević sa suradnicima +3 Tomislav Tomašević sa suradnicima Galerija

Gradonačelnik Zagreba, Tomislav Tomašević plijeni dodatnu pažnju svojim modnim izričajem, a posebno je zanimljiva činjenica da još nije viđen u elegantnim cipelama. Naime, na svaku moguću prigodu on dolazi u omiljenim mu crnim sportskim tenisicama što su primijetili na društvenim mrežama.

Gradonačelnik zagrebačke metropole Tomislav Tomašević posjetio je Ustanovu za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" u povodu obilježavanja Dana državnosti i Dana branitelja grada Zagreba, a i ovaj je put pokazao kako mu elegantne cipele nisu omiljene jer se pojavio u omiljenim mu sportskim tenisicama.

Pogledaj i ovo Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 2 Skroz se opustio Tomislav Tomašević rasplesao se na ''Vrapce i komarce'' na podnevnom dočeku 2024., pogledajte hit video!

Naime, Tomašević dosad nijednom nije viđen u drugoj obući, već isključivo u tenisicama. Čini se kako su baš one njegov glavni favorit za svaku kombinaciju te se u njima osjeća najugodnije.

No njegov odabir i ukus ne nalaze na odobravanje javnosti, pa su društvene mreže preplavile kritike i komentari kako se oblači poprilično neprimjereno.

"Uopće neću ulaziti u to što Tomašević nosi ili ne, ali to stil nije, da se razumijemo, lik se oduvijek oblači ko developer'', "Eto kaj je bitno, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević koji je po mnogima u HNK došao odjeven dijelom neprimjereno, odnosno u trapericama i tenisicama. Gore je nosio tamni sako, s tamno crvenom kravatom, dok je dolje bio odjeven sportski, prema mnogima i “presportski”", samo su neki od komentara koji su se pojavili. 

Tomislav je u svojim omiljenim tenisicama dočekao i francuskog predsjednika Macrona, a njegov izbor obuće i odjeće mnogi kritiziraju putem društvenih mreža te smatraju kako bi se trebao oblačiti i obuvati elegantnije u nekim prigodama.

Gradonačelnik je povodom Dana grada Zagreba na Instagram profilu objavio čestitku posvećenu svim Zagrepčankama i Zagrepčanima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomislav Tomašević (@tomislavtomasevichr)

"Poštovani gosp.Tomašević, želim Vam se zahvaliti za sve promjene koje su nastale odkada ste vi postali Gradonačelnik grada Zagreba. Sva moja očekivanja su ispunjena", a osim pozitivnih komentara ispod objave su se nizali i emotikoni podrške. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 5 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 2 +9 Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela Dvornik osvrnula se na roditelje u dječjem parkiću: ''Moram se utješiti da nisam luda i usamljena''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 1 +10 Renata Lovrinčević - 4 Nekad i sad Prošle su 22 godine otkako je proglašena najljepšom Hrvaticom, no i danas ju je nemoguće zasjeniti kad se skine u bikini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene