Samozatajna Ivana

Mandžukić svoju partnericu vješto skriva od javnosti više od 17 godina, pogledajte njihove rijetke zajedničke fotografije!

Mario Mandžukić Mario Mandžukić Duje Klaric/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandžukić Mario Mandžukić Poznati na utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu - 3 Poznati na utakmici Hrvatske i Mađarske u vaterpolu - 4 Mario Mandužikuć (Foto: Instagram) Mario Mandužikuć (Foto: Instagram) Mario Mandužikuć (Foto: Instagram) Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Danijel Subašić i Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Mario Mandžukić (Foto: Instagram) +7 Danijel Subašić, Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Galerija

Mario Mandžukić u dugogodišnjoj je vezi s Ivanom Mikulić, koja se nikada nije voljela eksponirati i ne pojavljuje se s njim u javnosti.

Legendarni Vatreni Mario Mandžukić nije mogao proći neopaženo na finalu Europskog vaterpolskog prvenstva u Zagrebu.

Barakude nije došao bodriti sam, a društvo su mu pravili Vedran Ćorluka i Zlatko Dalić, s kojima ga i najčešće viđamo dok igra naša nogometna reprezentacija, jer su on i Ćorluka u Dalićevom stručnom timu.

No, netko s kim ga nemamo gotovo nikada priliku vidjeti je njegova dugogodišnja partnerica.

Mario je u vezi sa samozatajnom Ivanom Mikulić iz Strizivojne, nedaleko od Đakova, i zajedno su još otkako je on tek krenuo graditi nogometnu karijeru, odnosno više od 17 godina

Par se upoznao u Slavonskom Brodu dok je ona još išla u srednju školu, nakon čega je otišla studirati u Zagreb, a kad je Mario 2012. potpisao za njemački klub Bayern, zajedno su preselili u Munchen, i ona ga je nastavila pratiti gdje god je dalje igrao.

Iako je Ivana najveća podrška svom dragom, nikad se nije voljela eksponirati i ne pojavljuje se s njim u javnosti.

Za Ivanu se često može čuti kako je skromna i pristojna djevojka, a poznato je i da ne vodi luksuzan život te nema društvene mreže.

"Najbolje se osjećam kući sa svojom djevojkom. Možda nekad bude dosadno, ali to je naš stil života. Ne patimo od velike pažnje", izjavio je Mandžukić jednom prilikom za njemački Bild.

Ljeta obično provode na u Bobovišću Braču, u privatnosti Mandžukićeve luksuzne vile, gdje su ih jednom prilikom uspjeli uloviti i fotografi, a rijetke Ivanine fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Koliko je poznato, pred oltar još nisu stali, a Mandžo je jednom prilikom izjavio kako "vjeruje u instituciju braka, ali da mu se nigdje ne žuri".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ William s djecom - 7 +25 Kate Middleton - 9 Celebrity Kate Middleton operirana je u tajnosti i neko vrijeme ostaje u bolnici, a čini se da je dugo nećemo imati priliku vidjeti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 +25 Vlatka Pokos - 1 Celebrity Vlatka Pokos otišla iz Hrvatske pa ipak objavila novost koju nitko nije očekivao: "Ma bravo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene