Inače ovo ne radi

Holivudska ljepotica hrvatskih korijena objavila rijetke fotke s mužem, njihovo vjenčanje u dalmatinskom manastiru svi još pamte!

Stana Katić i Kris Brkljač Stana Katić i Kris Brkljač Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Stana Katić i Kris Brkljač PR Stana Katić (FOTO: Getty) Stana Katić (FOTO: Getty) Stana Katić (FOTO: Getty) Stana Katić (FOTO: Getty) Stana Katić (FOTO: Getty) Stana Katić i Kris Brkljač Stana Katić - 7 Stana Katić - 6 +4 Stana Katić - 5 Galerija

Stana Katic objavila je na Instagramu fotografije sa svojim suprugom Krisom Brkljačem, što joj inače nije navika, a za to je imala lijep povod.

Kanadsko-američka glumica s hrvatskim korijenima Stana Katic na svojem je profilu na Instagramu objavila nekoliko rijetkih fotografija sa svojim suprugom Krisom Brkljačem, a za to je imala i poseban povod.

Pogledaj i ovo Stana Katić (FOTO: Getty) Rado posjećuje Hrvatsku Omiljena televizijska detektivka ponosi se svojim hrvatskim korijenima, a sa suprugom srpskog podrijetla vjenčala se u Dalmaciji

"Sretan Dan očeva svim tata, ali posebno mojoj ljubavi. Najbolja odluka na svijetu bila je udružiti snage s tobom. Volimo te i drago nam je da dijelimo ovaj život zajedno", napisala je Kata uz objavljene fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic)

Stana se za australskog biznismena srpskog podrijetla udala 2015. godine, i to u obiteljskom manastiru na dalmatinskoj obali, a Hrvatsku je posljednji put posjetila u siječnju 2019. godine.

"Hrvatska je divan dio svijeta, posebno Dalmacija, fantastična je. Uzbuđena sam svaki put kad idem onamo uživati i družiti se s obitelji i prijateljima. Doista spektakularan dio svijeta", kazala je za Brač Online prilikom svojeg posjeta Braču, na kojem se okušala i u klesanju kamena.

Svojim korijenima jednom se prilikom pohvalila i na Instagramu, na kojem je objavila fotografije svojih baka Hrvatica, Stane i Mande.

Vatreno je navijala i za hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. godine, a nakon što su izgubili u finalu, našim je reprezentativcima na društvenim mrežama čestitala jer su pokazali srce na terenu.

Stana se s roditeljima, četvero braće i sestrom iz Kanade preselila u Auroru u američkom Illinoisu, a nakon srednje škole, 1996. godine, upisala je glumu u Chicago's Goodman School of Drama.

Osim u seriji "Castle", koja joj je donijela svjetsku slavu i u kojoj je glumila uz Nathana Filliona, Stana se proslavila i ulogama u filmovima "Gozba ljubavi", "Duh" te "Zrno utjehe", a posudila je i glas Wonder Woman u najnovijem DC-jevu animiranom filmu "Društvo pravde: Drugi svjetski rat". 2008. godine je osnovala i svoju produkcijsku kuću Sine Timore Productions, što na latinskom znači "bez straha".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene