Uvijek posebna

Bila je najpoznatija žena na svijetu čija se tragična sudbina stalno spominje, ali privatno je živjela jako jednostavno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Di bila je najpoznatija žena na svijetu te još i danas mnogi ne mogu vjerovati u njezinu tragičnu sudbinu. Djelatnica Crvenog križa Velike Britanije prisjetila se susreta s njom i što joj je sve ispričala.

Princeza Diana bila je jedna od najfotografiranijih žena na svijetu te su je mediji pratili u stopu, no kada bi se kamere ugasile, vodila je skroman život. To potvrđuje i priča Edith Conn (72), djelatnice Crvenog križa koja je princezu upoznala 1991. godine na jednom humanitarnom događaju.

Pogledaj i ovo Kruna, The Crown Kakvo je vaše mišljenje? Jezivo stvaran prikaz Dianina emocionalnog i fizičkog stanja nije bio dovoljan da održi oduševljenje prema ovoj hit-seriji

Conn se prisjetila kako se Diana otvorila po pitanju života u palači te večeri te je ispričala da večeri najradije provodi ispred televizije gledajući serije, a za večeru uglavnom jede grah i tost. "Bila je jako opuštena i upravo zato bilo je predivno razgovarati s njom. Bila je vrlo pristupačna i ispričala mi je koliko cijeni rad Crvenog križa", rekla je za Daily Mail Etich Conn.

Princeza Diana preminula je 31. kolovoza 1997. u nesreći u Parizu i ostavila neizbrisiv trag, a mnogi i danas tuguju za njom. Pripadnica kraljevske obitelji, koju su obožavali diljem svijeta, dobila će statuu u Sunken Gardenu u Kensington Palaceu povodom 60. rođendana koji bi proslavila 1. srpnja da je živa.

Prisustvovati bi trebali princ William i princ Harry u društvu majčine obitelji, kipara, odbora koji je organizirao izradu statue i dizajnera vrta. Mnoge je iznenadila mogućnost da se Kate ne pojavi jer je upravo ona osoba koja javnost svojim modnim stilom i ponašanjem podsjeća na pokojnu princezu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mark i Rhea Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) +0 Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Nekad i sad Žarila je i palila modnom scenom, ali danas živi drugačije i ne mari previše za to kako izgleda, pa ni za mali višak kilograma koje voli isticati

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: AFP) Kate Hudson i Matt Bellamy (Foto: AFP) +7 Kate Hudson i Chris Robinson (Foto: AFP) Celebrity Dok ona bezbrižno šeće u badiću s dekolteom do pupka, sedam godina mlađi dečko ne miče se od nje daleko

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene