Hoće li se i oni priključiti?

Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su Beckhamove, pa našli novog prijatelja u slavnom glumcu i zagovorniku kontroverznog pokreta

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princeza Diana i John Travolta - 3 Princeza Diana i John Travolta - 2 Princeza Diana i John Travolta - 1 John Travolta (Foto: Profimedia) John Travolta (Foto: Instagram) John Travolta (Foto: Instagram) Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 1 +16 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle sprijateljili su se s Johnom Travoltom i to nakon što su se navodno opako posvađali s Davidom i Victorijom Beckham.

Princ Harry i Meghan Markle ponovno su se našli na naslovnicama stranih medija i to nakon što su se proširile glasine kako su se sprijateljili sa scijentologom i glumcem Johnom Travoltom, a nakon što su se navodno opako posvađali s Beckhamovima.

Harry i Meghan družili su se s Johnom na zabavi organiziranoj u čast zaklade Archwell u jednom hotelu u Beverly Hillsu. Anonimni izvor je za The Sun rekao da iako zasad nema sugestija da su Harry i Meghan zainteresirani za scijentologiju, da su se izuzetno dobro slagali.

Ovo nije prvi put da se Travolta susreo licem u lice s članovima kraljevske osobe, a mnogi još dobro pamte njegov ples s Harryjevom majkom, pokojnom princezom Dianom u Bijeloj kući 1985. godine.

Inače, sve su glasnija i šuškanja da su se Sussexi posvađali s Davidom i Victorijom Beckham, koji su prisustvovali njihovom glamuroznom vjenčanju 2018. godine, zbog straha da je slavni par navodno odao priče o njima. Navodno su sumnjali da su upravo Beckhamovi odali detalje o njihovim životima, a takve tvrdnje su razbjesnile Davida.

Izvor blizak Beckhamovima rekao je da su on i Victoria otišli na vjenčanje Meghan i Harryja kako bi im pružili podršku kada je Meghan stigla u Ujedinjeno Kraljevstvo. Parovi su se zbližili jer je Izzy May, direktorica komunikacija Davida Beckhama, bila prijateljica s Markusom Andersonom, voditeljem članstva privatnog društvenog kluba Soho House, koji je pomogao dogovoriti Meghanine tajne spojeve s Harryjem.

Ali sada su ozbiljne optužbe narušile to prijateljstvo s Beckhamom.

"Bilo kakvo pomirenje sada je malo vjerojatno", izjavio je njima blizak izvor.

Sun je prenio da se Harry suočio s Davidom, sugerirajući da su on ili njegova supruga Victoria odgovorni za curenje informacija o njemu i Meghan i od tada su navodno njihovi odnosi zahladili.
A to bi moglo izazvati nove probleme za Harryja i Meghan jer stručnjaci za komunikacije tvrde da se zvijezde žele distancirati od melodramatičnog i nepouzdanog para.

"Problem s Harryjem i Meghan nastao je nakon one jurnjave automobilima u New Yorku, ljudi se jednostavno osjećaju kao da im se ne može vjerovati i da su melodramatični i da će se sve vrtjeti oko njih", izjavio je slavni publicist Mitchell Jackson za Times.

Američka producentica i novinarka Paula Froelich dodala je kako slavne osobe ne žele ugroziti svoje šanse za međunarodni uspjeh biranjem strana u novonastaloj svađi.

"Nitko ne želi zauzimati strane i nitko ne želi da ga se doživljava kao prijatelja Harryja i Meghan. Jedan od razloga je i što se nitko ne želi zamjeriti princu Williamu i Kate Middleton", pojasnila je.

A čini se da nisu samo prijatelji ti koji sve češće izbjegavaju par, budući da je Meghanin rođendan kraljevska obitelj dočekala šutnjom i čestitka je izostala. Mnogi to smatraju dokazom još zategnutijih odnosa između Sussexovih i Harryjeva brata Williama, šogorice Kate, oca Charlesa i maćehe Camille.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 +25 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Celebrity Pored badića iz kojeg grudi na pola vire, sadržaj koji je držala u rukama jedva da je netko i primijetio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i sestra - 1 Nives Celzijus i sestra - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus objavila fotku s trudnom sestrom Mateom, no nekim pratiteljima ovaj put se nije svidjelo ono što im je servirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene