divna pjesma

Mnogi ne znaju da je Dino Merlin ovu pjesmu napisao za Zdravka Čolića, a ona danas broji milijunske preglede na YouTubeu!

Zdravko Čolić Zdravko Čolić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zdravko Čolić - 4 In Magazin: Zdravko Čolić - 5 In Magazin: Zdravko Čolić - 6 Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić - 4 Zdravko Čolić - 5 Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić - 3 +18 Zdravko Čolić - 5 Galerija

Mnogi ne znaju da iza popularne pjesme Zdravka Čolića "Kao moja mati" zapravo stoji Dino Merlin, koji je autor glazbe i teksta.

Pjevač Zdravko Čolić na pjesmi "Kao moja mati" ima milijunske preglede na YouTubeu. 

Pogledaj i ovo Dino Merlin uz njega je bila kći Dino Merlin hitno hospitaliziran nakon što mu je naglo pozlilo, dramatični trenuci zabilježeni su i na snimci

Zanimljivo je to što rijetki znaju da iza te pjesme stoji legendarni pjevač Dino Merlin, koji je autor glazbe i teksta.

Prema nekim informacijama, Merlin je pjesmu prvobitno napisao za sebe, ali je onda ipak odlučio dati je Zdravku.

Bio je to odličan glazbeni potez s obzirom na to da je Čolić pjesmu maestralno otpjevao. 

Inače, tijekom bogate i zavidne karijere koja traje već pet desetljeća Zdravko Čolić nastupio je u svim najvećim koncertnim i sportskim dvoranama, kao i na stadionima diljem regije, ali se tek odnedavno odlučio okušati u koncertnom programu koji se oslanja na simfonijski orkestar.

Pjesme u posebnim aranžmanima Čolić će predstaviti i zagrebačkoj publici 26. i 27. prosinca u Areni.

''Jedna izvanredna priča. Neće biti sve balade, ali bit će mali izbor dosta laganih pjesma, a bit će i ovih koje će biti malo življe. Malo će drugačiji program biti, malo ozbiljniji'', rekao je u intervjuu za IN magazin.

S Čolićem će na pozornici biti više od 50 glazbenika. Je li teško sastaviti listu pjesama kad čovjek ima toliko hitova?

''Jest, pogotovo kad čovjek ima toliko pjesma koje su različite stilski", kaže Čolić.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić +26 Lidija Bačić - 4 Celebrity Mnogi se pitaju je li ovo najkraća haljina u kojoj je Lidija Bačić nastupila, evo i što joj pišu: "Kao da te je sami Gospod Bog za sebe stvarao"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Ines de Ramon Ines de Ramon i Paul Wesley Ines de Ramon - 1 Ines de Ramon i Paul Wesley +16 Brad Pitt Celebrity Brad Pitt ne odvaja se od bivše supruge svojega kolege, razlika od 30 godina ne predstavlja mu problem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene