U suprugu se fatalno zaljubio

Zdravko Čolić sasvim iskreno progovorio o ljubavi, braku i financijama: ''Prvu djevojku imao sam u tridesetima''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zdravko Čolić - 1 In Magazin: Zdravko Čolić - 2 In Magazin: Zdravko Čolić - 3 In Magazin: Zdravko Čolić - 4 In Magazin: Zdravko Čolić - 5 In Magazin: Zdravko Čolić - 6 Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić - 4 +9 Zdravko Čolić - 5 Galerija

Zdravko Čolić prvu djevojku imao je tek u tridesetima, dugo se opirao i braku, a iako je po struci ekonomist, svoje financije uvijek je slabo vodio. Dva KOncerta održat će u prosincu u Zagrebu, a po čemu će biti drugačiji od onih na kakve smo od njega navikli, saznajte u prilogu In magazina.

Pjesme u posebnim aranžmanima, u pratnji simfonijski orkestar, a na pozornici Zdravko Čolić. Tako će to izgledati 26. i 27. prosinca u zagrebačkoj areni.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić - 10 Regionalni miljenik žena Već pet desetljeća najtraženiji: Zdravko Čolić rasprodao i drugi koncert povodom Dana žena u Areni Varaždin!

Je li spreman za Arenu?

''Naravno, jedna vanredna priča. Neće biti sve balade, ali ono jedan mali izbor dosta laganih pjesma, a bit će i ovih koje će biti malo življe. Malo će drugačiji program biti, malo ozbiljniji sa stolicama'', kaže. 

S Čolićem će na pozornici biti više od 50 glazbenika. Je li teško sastaviti listu pjesama kad čovjek ima toliko hitova. 

''Jest, pogotovo kad čovjek ima toliko pjesma koje su različite stilski', kaže Čolić. 

Šest puta je rasprodao beogradsku arenu prije tri godine, kako mu je to uspjelo?

''Mogli smo još dva koncerta poslije nove godine ali bi bilo malo previše. Kad ide ide, kad ne ide đabe ti reklama ne pomaže'', rekao je. 

Na pozornici je zvijezda, a doma?

''To je sasavim treći plan ili drugi naravno, udovoljavam kćerkama, žena je šef u kući, ali paze me. Očevi koji imaju žensku djecu, oni su uvijek slabiji, majka je tu strogoća, Uvijek, nadglasan, ali cijeni se moje mišljenje što je dobro'', kaže Čolić. 

Koje se vrijednosti trudio prenijeti na svoje kćeri?

''To je jedno poštenje, jedna pristojnost, da što nosimo u srcu bude najvažnije'', kaže Čolić. 

A kakav je tata kad su u pitanju dečki, simpatije, zaljubljivanja?

''Ja malo to znam, to više mama. Nisu zaljubljive prirode jer nisam ni ja bio. Dosta kasno sam imao prvu djevojku., prva djevojka mi je bila već sam, ono bio zreo. Krajem tridesetih, prva djevojka mi je bila Jasna iz Lokica'', ispričao je Čolić. 

A u svoju se suprugu fatalno zaljubio. 

''Mi smo se upoznali u Brelima. Onda je to trajalo bome 11 godina. To je nekako išlo sporo i na kraju je bilo biti ili ne biti. Nije lako udati kćerku za estradnog umjetnika za kojeg se svašta pričalo i priča'', prisjetio se Zdravko. 

Koje kvalitete najviše cijeni kod svoje supruge?

''Odanost, nepokolebljivost, poštenje, ali kad čovjek upozna familiju, kad upoznaš familiju od bilo koga od prijatelja, svoje buduće žene i tu ima neštu, naši stari su govorili kad čovjek upozna dedu, babu, oca onda vidiš bit te familije'', priča Zdravko. 

Ima li nešto što bi volio promijeniti da može?

''Svoje ekonomisanje, ne može čovjek promijeniti svoju ćud, ne mislim na način trošenja i način življenja ali kod mene je to malo bilo pretjerano i dan danas je, tu bi malo bolje ekonomisao što se tiče svog načina življenja'', priča Zdravko koji ostavlja dojam da je uvijek dobre volje. 

''Pa moja namjera je da budem dobro volje, kažu za mene da budem opasan nekad, ali pokušavam uvijek biti dobro. Ja uvijek kažem kad si loše volje prespavaj, bit ćeš bolje sutra'', zaključio je Zdravko. 

Cijeli intervju možete pogledati u našem videu!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene