dobro raspoložen

Balkanski miljenik žena snimljen u netipičnom izdanju, no pažnja koju je privukao nije mu nimalo zasmetala!

Zdravko Čolić - 8 Zdravko Čolić - 8 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić - 4 Zdravko Čolić - 5 Zdravko Čolić - 6 Zdravko Čolić - 7 Zdravko Čolić - 9 Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić - 2 +7 Zdravko Čolić - 4 Galerija

Zdravko Čolić snimljen je u zračnoj luci Nikola Tesla u Beogradu u ležernom izdanju u kakvom ga nemamo često priliku vidjeti.

Popularni bosanskohercegovački pjevač Zdravko Čolić nakon koncerta u Amsterdamu otputovao je za Beograd, a tamo su ga u zračnoj luci Nikola Tesla dočekali fotografi.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić - 10 Regionalni miljenik žena Već pet desetljeća najtraženiji: Zdravko Čolić rasprodao i drugi koncert povodom Dana žena u Areni Varaždin!

S obzirom na to da je navikao na pažnju, ovakav doček nije mu zasmetao, a snimljen je u izdanju u kakvom ga nemamo često priliku vidjeti.

I dok na koncertima obično nosi odijela, Čolić je za putovanje složio ležernu, ali i modernu, mladenačku kombinaciju s plavim balonerom, šiltericom i tenisicama.

Fotografi su ga otpratili sve do automobila, a on cijelo vrijeme nije skidao osmijeh s lica.

Mnogi će se složiti i da Zdravko, koji je ovog svibnja proslavio 71. rođendan, izgleda sjajno za svoje godine te i dalje opravdano nosi titulu miljenika žena.

Inače, Čolić se uskoro nakon četiri godine vraća pred zagrebačku publiku, a njegov koncert u Areni zakazan je za 26. prosinca.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski - 3 +12 Gianna Apostolski - 2 Celebrity Pogledajte kako izgleda zaručnik Gianne Apostolski, mlađi je od nje 12 godina, a ne viđamo ih često zajedno

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Iris Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 +12 Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 Celebrity Livaja u izlasku sa suprugom Iris i njihovom kćerkicom pokazao nježnu stranu, preslatka Elizabet nije se odvajala od tate!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene