pobijedili predrasude

Nisu im davali previše šanse zbog razlike od 31 godinu i njegova četiri propala braka, no sada njihovoj sreći nema kraja!

Nicolas Cage i Riko Shibata Nicolas Cage i Riko Shibata Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage Nicolas Cage Nicolas Cage i Riko Shibata +0 Nicolas Cage i Riko Shibata Galerija

Nicolas Cage i Riko Shibata postali su roditelji malene djevojčice Augustine Francesce Coppola Cage koja je ime dobila upravo po djedu.

Holivudski glumac Nicolas Cage (58) i njegova supruga Riko Shibata (27) dobili su kćer Augustinu Francescu Coppola Cage.

Pogledaj i ovo Weston Cage Coppola Rijedak izlazak Rijetki znaju da je ovo sin jednog slavnog glumca, u javnosti ga nema često, a sličnost među njima teško je uočiti!

Riko je rodila u srijedu, 7. rujna u bolnici u Los Angelesu. Ime August djevojčica je dobila po glumčevu pokojnom ocu Augustu Coppoli.

"Mama i kći su dobro",potvrdio je njegov predstavnik za medije za časopis People.

Njemu je ovo treće dijete, a njoj prvo. Zbog velike razlike u godinama i njegove burne ljubavne prošlosti, paru nisu davali mnogo šanse, no čini se da su uspjeli pobijediti predrasude. 

Cage i Shibata vjenčali su se u veljači 2020., nakon godinu dana veze, na intimnoj ceremoniji koja se održala u hotelu Wynn, a glumcu je ovo peti brak.

Na vjenčanju je prisustvovala i Cageova treća supruga Alice Kim s njihovim 16-godišnjim sinom Kal-Elom, dok njihov sin Weston (31), koji je od očeve nove supruge stariji četiri godine, nije bio na ceremoniji.

Nicolas i Riko upoznali su se u Japanu nedugo nakon što se on razveo od svoje četvrte supruge, vizažistice Erike Koike, od koje je zatražio razvod nakon samo četiri dana braka.

Glumac ima još jedan kratak brak iza sebe s kantautoricom Lisom Marie Presley, kćeri Elvisa Presleyja. Vjenčali su se 2002. i razveli nakon dva mjeseca.

Prvi put je u bračnu luku uplovio s glumicom Patricijom Arquette, koju je zaprosio nekoliko sati nakon što ju je upoznao. Nicolas je tada imao 23 godine, a Arquette 19. Glumica ga je odbila, no nakon osam godina veze ona je zaprosila njega i dva tjedna kasnije su se vjenčali. Rastali su se 2000. godine.

S Alice Kim, s kojom je dobio svoje sinove, vjenčao se 2004. godine. Par je punio medijske stupce zbog 20 godina razlike među njima, a pisalo se da je Kim Cagea iskoristila kako bi započela svoju vlastitu glumačku karijeru. Zajedno su bili 14 godina, a rastali su se 2016. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus uobičajenu situaciju pretvorila je u seksi show za odrasle: "Za prste polizati"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 +5 Luka Nižetić - 3 Celebrity Luka Nižetić požalio se na formu, ali komentari divljenja samo pljušte: "Ja ti kao muškarac zavidim"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene