Bit će tu svega još!

Meghan Markle upozorila je kralja Charlesa na veliki problem, a on je svima dao jasne upute kako se moraju ponašati prema princu Harryju?

Meghan Markle i kralj Charles III. Meghan Markle i kralj Charles III. Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 1 Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 3 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 1 +19 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 11 Galerija

Meghan Markle svojevremeno je upozorila kralja Charlesa na rasizam, a novi detalji sukoba u kraljevskoj obitelji ugledat će svjetlo dana u knjizi "Endgame" Omida Scobieja.

Vojvotkinja i bivša glumica Meghan Markle optužila je dvoje ljudi iz kraljevskog kućanstva da su otvoreno izrazili zabrinutost oko boje kože njezina sina Archieja kojeg je dobila s princem Harryjem, a detalji o tome bit će objavljeni u novoj knjizi Omida Scobieja "Endgame".

On tvrdi da je vojvotkinja od Sussexa pisala kralju Charlesu kako bi izrazila svoju zabrinutost zbog rasističkih ispada u obitelji, a o čemu je javno po prvi put progovorila u intervjuu s Oprah Winrey 2021. godine, no tada nije imenovala o kome se točno radi i spomenula je samo jednog člana obitelji.

Kako prenosi The Sun, knjiga će uz sadržavati i dijelove razgovora između Harryja i Charlesa tijekom kojeg je sin ocu uputio oštru primjedbu navodno ga pitajući: "Zar ne želiš više vidjeti svoje unuke?".

Francuski časopis Paris Match također prenosi da nadolazeća knjiga otkriva poruku koja je kružila kraljevskom obitelji, a u kojoj ih se upozorava da ne vjeruju Harryju nakon što su objavljeni njegovi memoari "Spare". Uz to pišu i da je izvor blizak kralju čak navodno rekao da je Charles bio oprezan nakon što ga je Harry nazvao kako bi mu prenio najbolje želje tri tjedna nakon što je knjiga objavljena.

"Želio je ograničiti njihovu raspravu, a što se tiče Harryja, poruka koja je kružila u obitelji bila je da mu se ne vjeruju... Svi su to shvatili vrlo ozbiljno", naveo je izvor.

Scobie je uoči "Endgamea" u javnost pustio nekoliko dijelova knjige, ključujući i tvrdnju da se Meghan Markle ne želi vratiti u Englesku jer odbija biti u toj sapunici.

Buckinghamska palača odbila je komentirati bilo što, ali mnogi vjeruju kako sigurno neće doći do pomirenja Harryja i Meghan s ostatkom kraljevske obitelji, a Scobijeva knjiga u prodaji bi se trebala naći 28. studenog.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jayden James Federline - 1 Jayden James Federline - 3 Jayden James Federline Jayden James Federline - 2 +27 Sean Preston Federline Zanimljivosti Pogledajte kako izgledaju sinovi Britney Spears, sada su odrasli i s njom ne žele imati posla zbog jednog razloga!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll pokazala kako tješi samu sebe kad joj zafali Balkan, evo koji si je hit pustila: "I postaje još gore!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene