duge noge za igranje

Prošlo je 40 godina od dana kada je Brena samu sebe udarila nogom u glavu, pogledajte kako je izgledao taj legendarni nastup!

Lepa Brena Lepa Brena Borislav Zdrinja/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 3 Lepa Brena Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 2 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 3 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 2 Predstava o Lepoj Breni - 2 Predstava o Lepoj Breni - 3 Lepa Brena - 1 +20 Lepa Brena Galerija

Nastup Lepe Brene u Mostaru 1983. godine jedan je od onih o kojima se i danas priča.

Lepa Brena 23. ožujka 1983. godine nastupala je u Mostaru, gdje je na pozornici tijekom izvedbe pjesme "Duge noge za igranje" doživjela nespretan trenutak.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 4 nadmašila samu sebe Najskuplji spektakl viđen na Balkanu: Pogledajte što je Lepa Brena napravila u Sarajevu i tko joj se pridružio u ovoj senzaciji!

Naime, Brena je toliko jako dignula nogu u zrak da se lupila u glavu i pala na pod. No, brzo je ustala i nastavila pjevati kao da se ništa nije dogodilo.

Jedan od Breninih obožavatelja podijelio je tu snimku na svojem profilu na Twitteru kako bi obilježio 40. godina legendarnog trenutka.

"Ovo neću nikad zaboraviti", "Trebala bi ovo pokušati i danas", "Uvijek me nasmije", "Kao da je jučer bilo", samo su neki komentari pratitelja.

Čini se kako taj Brenin nastup nikada neće pasti u zaborav jer je dokazano da je iz godine u godinu sve veći i veći hit koji se dijeli na društvenim mrežama.

A Brena se i sama, pomalo nostalgično, prisjetila 80-ih emotivnom objavom na Instagramu. 

''Bilo je to u vremenu kada je ljubav mirisala u zraku, tada se pjesma bez stajanja čula čak 31 dan!

Dragi moji, u veljači i ožujku 1987. godine oborili smo najveći rekord na području bivše Jugoslavije kada smo Slatki Greh, naš tadašnji menadžer Raka Đokić i ja imali 31 uzastopni koncert na jednom mjestu! I to do tog momenta nitko nikad nije uradio.

Nije neko čudo da smo pjevali više dana nego Sylvie Vartan i Yves Montand u pariškoj Olympiji jer ipak smo mi Jugoslaveni živjeli u jednom okruženju punom ljubavi i duše i to smo razmjenjivali jedni s drugima'', napisala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 6 +25 Marko Ciboci Celebrity Ciboci nakon tragičnog gubitka partnerice uputio tužan apel: "Molim vas da se odazovete i da je dostojanstveno otpratimo na vječni počinak"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene