opet oduševili fanove!

Princ William i Kate Middleton 12. godišnjicu braka obilježili su najjednostavnijom mogućom fotografijom!

Kate i William - 1 Kate i William - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate i William - 2 Kate Middleton - 4 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 8 Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 +19 Kate Middleton - 1 Galerija

Britanski princ William i princeza od Walesa objavili su na svojim službenim internetskim stranicama fotografiju u povodu dvanaeste godišnjice braka na kojoj nasmiješeni poziraju na biciklima.

Fotografija je snimljena prošle godine na sunčani dan u istočnome okrugu Norfolk, a na njoj Kate i William poziraju na biciklima. Nasmiješeni su i zagrljeni.

Pogledaj i ovo Zara Tindall "Malo je odmorila oči" Šire se urnebesni prizori s Charlesove krunidbe, jednu članicu kraljevske obitelji ceremonija je uspavala!

William je oči skrio sunčanim naočalama, odjeven je u traperice i plavu košulju, a Kate je u bijeloj košulji i trapericama, a naočale je nehajno zataknula na vrh glave.

Fotografija je objavljena na službenom Twitter računu para, a ispod nje piše samo "12 godina" i emotikon srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Par se vjenčao u Westminsterskoj opatiji 29. travnja 2011. nakon osam godina veze.

Williamov brak s Kate bio je kraljevski događaj 2011. Opatiju je ispunilo čak 2000 uzvanika.

Kate se iz raskošne vjenčanice kasnije preodjenula u drugu haljinu, organizirana su dva primanja, a događaj je uključivao povorku kočijom središtem Londona i na kraju dva poljupca na balkonu Buckinghamske palače.

Ceremoniju, koja se prenosila uživo u Ujedinjenom Kraljevstvu pratilo je gotovo 25 milijuna ljudi, a procjenjuje se da je događaj u svijetu pratilo oko dvije milijarde gledatelja.

Dvanaest godina kasnije, par ima troje djece, princa Georgea (9), princezu Charlotte (7) sedam i princa Louisa (5).

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić Albina Grčić i Edita Aradinović - 4 Albina Grčić i Edita Aradinović - 5 +25 Albina Grčić i Edita Aradinović - 6 Celebrity Albina iznenadila objavom posebno seksi fotke na kakvu od nje nismo navikli, izazovni dekolte prvo je što privuče pogled!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović slavi 55. rođendan, evo kako ga je dočekala: ''Probudio nas je zvuk tako dobro poznat Hrvatima moje generacije''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene