Čemu to?

Procurila zaboravljena izjava Johnnyja Deppa o njegovim trulim zubima, zna se što on misli o tome!

Johnny Depp Johnny Depp Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Johnny Depp - 3 Johnny Depp - 4 Johnny Depp Johnny Depp - 2 Johnny Depp Johnny Depp i Kate Moss Johnny Depp, Kate Moss (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty) +19 Johnny Depp (Foto: Getty) Galerija

Johnny Depp pričao je o svojim zubima još davne 1995. godine, ni onda nisu bili u baš najboljem izdanju.

Holivudski glumac i miljenik žena Johnny Depp privukao je veliku pažnju na Filmskom festivalu u Cannesu, a njegovi pokvareni zubi koje je tamo pokazao našli su se u središtu rasprava njegovih obožavatelja na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Lily-Rose Depp i 070 Shake nisu se trudile sakriti Kći legendarnog glumca nekoć je ljubila slavne frajere, a sada su je paparazzi ulovili u trenucima nježnosti sa ženom

59-godišnji Johnny pred fotografima je pozirao uglavnom bez smiješka, no ipak su ga uspjeli snimiti u trenutku kada je pokazao zube, o kojima, čini se, baš i ne vodi brigu. Njihova sivkasto žuta nijansa nije nikome promakla, a njegovi se obožavatelji pitaju kako je moguće da ne želi posjetiti zubara i vratiti im stari blistavi sjaj.

"Dobio sam nadahnuće da operem zube, očistim ih koncem i koristim strugač za jezik svaki put kad vidim sliku Johnnyja Deppa u Cannesu", "Johnny Depp treba posjetiti zubara. Njegovi zubi izgledaju nezdravo", "Čini se da zubi Johnnyja Deppa trunu", "Ako Johnny Depp ne želi lažne ultrabijele zube, ne trebaju mu. Vidio sam i puno gore", komentari su koji su osvanuli na Twitteru.

A sada je u javnost procurila i Johnnyjeva zaboravljena izjava od prije gotovo trideset godina i zaključak kako je baš ponosan na svoje zube, koji ni onda nisu bili u najboljem stanju.

"Imam hrpu karijesa, prije osam godina radio sam kanal na korijenu, koji je nedovršen. To je poput pokvarenog malog trna. Ali ponosan sam na svoje zube i sviđa mi se moj osmijeh", izjavio je Johnny davne 1995. godine za časopis Premiere.

Glumac je tijekom posljednjih nekoliko godina zapustio svoj izgled, pa se u nekoliko navrata pojavljivao s neurednom kosom i bradom te podočnjacima, ali zubi su sada sve iznenadili.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 1 Rihanna - 4 Rihanna - 3 Rihanna - 2 +28 Rihanna - 5 Celebrity Rihanna samo u tangicama pokazala poveći trudnički trbuh, a bujne i gole grudi pokušala je domišljato sakriti!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Frederique Bel - 12 Frederique Bel - 3 Frederique Bel - 11 Frederique Bel - 10 +7 Frederique Bel - 9 Zanimljivosti Zbog jednog nezgodnog pokreta u ovoj haljini završila je u svim medijima, a fotografi su uhvatili i ono što nikako nisu trebali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene