Nije to lijepo

Kći Jennifer Lopez zbog izgleda je na meti ružnih i zlih komentara, dušebrižnici joj posebno zamjeraju jedno

Emme Maribel Muñiz Emme Maribel Muñiz Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Emme Maribel Muñiz - 1 Emme Maribel Muñiz - 2 Emme Maribel Muñiz - 3 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 10 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 +16 Jennifer Lopez Galerija

Jennifer Lopez i Emme Maribel Muñiz snimljene su na koncertu popularne pjevačice SZA-e u Kaliforniji.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez ponosna je majka blizanaca Emme Maribel Muñiz i Maximiliana Davida Muñiza, s kojima provodi svaki slobodni trenutak, a ovih su je dana paparazzi snimili u izlasku s kćeri.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

52-godišnja Jennifer i 15-godišnja Emme bile su zajedno na koncertu američke pjevačice SZA-e u Inglewoodu u Kaliforniji, gdje su ih pri dolasku dočekali i snimili paparazzi. Latino diva i njezina miljenica nisu bile raspoložene za poziranje, ali s lica nisu skidale osmijehe i čini se da su jedva čekale da koncert počne. Jennifer se pojavila u trendi širokim trapericama i bundi, dok je Emme odabrala široke zelene hlače, sivu majicu kratkih rukava i tenisice.

Gdje god da se slavna majka i kći zajedno pojave, izazovu velik interes, a mnogima je zanimljivo što ta tinejdžerica ima potpuno drugačiji stil od majke i tjera po svom. Zbog toga je, nažalost, u nekoliko prilika bila izložena zlim i ružnim komentarima na društvenim mrežama, gdje joj dežurni dušebrižnici zamjeraju što se nije više ugledala na mamu i kopirala njezin stil.

No, s obzirom na slavne roditelje i medijsku pažnju koju dobiva već godinama, obitelj je to koja se na takve komentare zasigurno ni ne obazire.

Jennifer je kćer Emmu, kao i njezina brata blizanca Maximiliana, dobila s bivšim suprugom i pjevačem Marcom Anthonyjem, od kojeg se razvela 2014. godine, ali su ostali u dobrim odnosima i zajedno odgajaju djecu. Pjevač je to i sam potvrdio u svojim intervjuima, u kojima je priznao kako se divi njezinoj sposobnosti da vidi i razumije stvari prije nego što se dogode.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll pokazala guzu na ulicama Londona, ali u oči najprije upada razlika između ovih i fotografija koje sama dijeli na Instagramu!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston Mae Whitman Jennifer Aniston i Mae Whitman - 2 Mae Whitman - 1 +13 Mae Whitman Nekad i sad Pogledajte dirljivi susret Jennifer Aniston i glumice iz "Prijatelja" nakon skoro 30 godina, sjećate se koji je lik glumila?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene