Jeste li gledali?

Enis Bešlagić otkrio tajnu koju su on i Mešin čuvali sa seta omiljene Naše male klinike: "Samo da znate..."

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić Igor Mešin i Filip Detelić Naša mala klinika Ekipa iz serije Naša mala klinika Ekipa iz serije Naša mala klinika Naša mala klinika Enis Bešlagić - 2 Enis Bešlagić - 4 Enis Bešlagić - 1 Igor Mešin +5 Igor Mešin Galerija

Enis Bešlagić je otkrio tajnu njega i Igora Mešina iz Naše male klinike u kojoj su zajedno glumili i uveseljavali gledatelje pred malim ekranima.

Enis Bešlagić i Igor Mešin zajedno su snimali omiljenu seriju "Naša mala klinika", a tih su se trenutaka nakratko prisjetili i u sedmoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem sudjeluju kao član žirija, odnosno kao voditelj.

"Samo da znate, da vam otkrijem jednu tajnu! Tako smo ja i Igor Mešin i ja, koji smo imali najviše zajedničkih snimanja u Našoj maloj klinici, kada bi znali improvizirati tekst. Onda bi Igor govorio a dddddd, onda bi mene pogledao, pa ja nastavim - nikad nismo znali koji je šlagvor netko rekao", otkrio je Enis.

Pogledaji ovo Goran Navojec Nekad i sad Sjećate li se kako je Goran Navojec izgledao dok je glumio u prvom hrvatskom sitcomu? Od tada se dosta promijenio, a ove fotke bude nostalgiju!

Enis ne skriva koliko su ga uveseljavala snimanja za popularnu seriju "Naša mala klinika" pa je se jednom prilikom rado prisjetio i na svom Instagram profilu, gdje je podijelio kratki video s Igorom.

"Koliko smo se mi uživali snimajući", napisao je uz njega. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)

"Najjača serija ikada", "Znači, muž i ja već znamo tko će šta reći, ali stalno i iznova gledamo.. I plačemo od smijeha", "Omiljeni duo u NMK", "Koliko vremena provedeno uz NMK", "Gledam vas svaki dan, nikad mi ne dosadite", pisali su mu tada obožavatelji. 

Jeste li gledali seriju Naša mala klinika?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Enis Bešlagić (Foto: Dnevnik.hr) Zanimljivosti Enis Bešlagić prisjetio se jedne od svojih najdražih glumačkih uloga s našim voditeljem: "Najjači duo, nikad mi ne dosadite"

Serija se emitirala na Novoj TV, njezina prva epizoda bila je prikazana 2004. godine, a posljednja 2007. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 8 Renata Končić Minea - 7 Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 3 +25 Renata Končić Minea - 2 Celebrity Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 3 +25 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna priredio ludnicu u Amsterdamu, dočekan je kao svjetska zvijezda: "Nemaš pojma koliko smo ponosni na tebe!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene