Povratak u prošlost

Sjećate li se kako je Goran Navojec izgledao dok je glumio u prvom hrvatskom sitcomu? Od tada se dosta promijenio, a ove fotke bude nostalgiju!

Goran Navojec Goran Navojec Srećko Niketić/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec Goran Navojec i Rene Bitorajac Goran Navojec i Ranko Zidarić Ekipa iz serije Naša mala klinika Ekipa iz serije Naša mala klinika Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec u filmu Nebesa - 1 Goran Navojec u filmu Nebesa - 2 +8 Goran Navojec u filmu Nebesa - 3 Galerija

Goran Navojec 2005. godine glumio je u prvom hrvatskom sitcomu "Naša mala klinika", a na fotografijama sa snimanja serije nije ga baš lako prepoznati.

Goran Navojec jedan je od najzaposlenijih domaćih glumaca i tijekom dugogodišnje karijere ostvario je brojne nezaboravne uloge.

Pogledaj i ovo Goran Navojec - 3 Uvijek iskren! Navojec o komentarima koje dobiva na račun svoje transformacije o kojoj svi pričaju: ''Možda je i vrijeme da s 50 godina...''

A jedna po kojoj ga mnogi pamte bila je i uloga doktora Grgeča u seriji "Naša mala klinika", koja se od kraja 2004. do kraja 2007. godine emitirala u programu Nove TV i bila je prvi hrvatski sitcom.

Sada su se pojavile fotografije sa samog početka snimanja serije, iz 2005. godine, a Gorana na njima nije lako prepoznati.

Danas 51-godišnji Navojec u to je vrijeme bio u svojim tridesetima i imao je dužu kosu, koju je često vezao u repić na vrhu glave, a iako najčešće ima brkove i bradu, i tada je, kao u posljednje vrijeme, bio golobrad.

Sudeći prema fotografijama, Goran je na setu bio i dežurni zabavljač, pa vjerujemo da ostatku ekipe na snimanjima s njim nikada nije bilo dosadno.

Uz Navojca su glavne uloge u seriji ostvarili i Rene Bitorajac, Ranko Zidarić, Bojana Gregorić Vejzović, Filip Šovagović, Jadranka Đokić, Ivica Vidović, Dubravka Ostojić, Enis Bešlagić, Igor Mešin i Damir Lončar, a omiljene televizijske ekipe možete se prisjetiti u našoj galeriji.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Belluci Monica Belluci Monica Belluci i Vincent Cassel - 5 Monica Belluci i Vincent Cassel +22 Monica Belluci i Vincent Cassel - 4 Nekad i sad Pojavio se seksi video koji je samo potvrdio titulu prirodne ljepotice za glumicu koju već godinama zovu najljepšom na svijetu!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Elton John - 8 Elton John - 1 Elton John - 7 Elton John - 6 +17 Elton John - 5 Celebrity Što to radi slavni glazbenik? Legendarnog pjevača paparazzi uhvatili u nezgodnom trenutku dok je uživao na jahti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene