"kakvo remek dijelo"

Bosanski glazbenik s razlogom se pohvalio golišavim torzom, sve je objasnio: ''Većinom slave Boga i amajlija su koja štiti od zlih ljudi, uroka, bolesti''

Božo Vrećo - 1 Božo Vrećo - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Vrećo - 2 Božo Vrećo - 1 Božo Vrećo - 1 Božo Vrećo - 2 Božo Vrećo - 3 Božo Vrećo - 4 Božo Vrećo - 5 Božo Vrećo - 1 Božo Vrećo - 4 Božo Vrećo - 5 +19 Božo Vrećo - 3 Galerija

Božo Vrećo pohvalio se novim crtežima kojima je ukrasio svoje tijelo.

Omiljeni bosanski glazbenik Božo Vrećo prepoznatljiv je po svom specifičnom načinu odjevanja, a osim njega ističe se i po brojnim tetovažama na tijelu. 

Tako je sada objavio fotografiju torza ispunjenog mnoštvom sitnih tetovaža pa u opisu otkrio njihovo značenje.

"Sve tetovaže koje imam su sakralne, mitološke i spiritualne. Većinom slave Boga i amajlija su koja štiti od zlih ljudi, uroka, bolesti. Neke od njih su ženske svadbene sa severa Bosne, kojima su se žene u Kraljevoj Sutjesci tetovirale same uz prirodne boje biljaka i ugljena", napisao je pa dodao kako je njegovo tijelo poput knjige koja ga dobro opisuje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

"Ti si Božo umjetnost,duhovnost, dobrota,jakost i nježnost u svakom pogledu", "Ne postoji čovjek sa boljim i maštovitijim tetovažama", "Unikatno, predivno", "Kao perfektno umjetničko dijelo", pisali su oduševljeno pratitelji.

Na Instagramu ga prati preko 74 tisuće fanova s kojima dijeli trenutke iz svog privatnog života. 

Božo je na početku karijere nastupao kao član glazbene grupe Halka. Grupa je izdala dva albuma, a Vrećo je nakon toga krenuo u samostalnu karijeru.

Dok je bio u grupi, Božo nije imao bradu, a tada nije ''furao'' i još jedan zaštitni znak – svoju dugu kosu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dean i Danijela Dvornik Danijela, Ella i Dean Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 +25 Danijela Dvornik Zanimljivosti Znate li tko je Danijeli Dvornik darovao kuću na Braču? "Nisam razmišljao o novcu, učinio sam to bez ikakve naknade!"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mateja Husak - 10 Mateja Husak - 9 Mateja Husak - 8 Mateja Husak - 7 +9 Mateja Husak - 6 Celebrity Mateja je napustila MasterChef i prisjetila se oca i brata koji su je prerano napustili: ''Brat bi se svima hvalio sa mnom, zvao me šestar''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene