Tako se to radi!

Pogledajte urnebesni potez Arnolda Schwarzeneggera, rijetki njegovi kolege bi se na to odvažili, ali bilo mu je dosta!

Arnold Schwarzenegger - 4 Arnold Schwarzenegger - 4 Screenshot/Platforma X 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Arnold Schwarzenegger - 1 Arnold Schwarzenegger - 2 Arnold Schwarzenegger - 3 Arnold Schwarzenegger - 5 Arnold Schwarzenegger - 6 Arnold Schwarzenegger - 4 Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton (Foto: Getty) Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton (Foto: Getty) Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton (Foto: Profimedia) +10 Eden Roc Hotel, Arnold Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Galerija

Arnold Schwarzenegger objavio je na Twitteru video u kojem on popravlja cestu pa sve oduševio.

Legendarni holivudski glumac Arnold Schwarzenegger izašao je na ulicu svojega kvarta u Los Angelesu, i to kako bi popravio ogromnu rupu na cesti, nakon što mu je dosadilo čekati da netko drugi to dođe učiniti.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 2 sjećate se ''blizanaca''? Nakon skoro 40 godina sastali su se glavni akteri ove urnebesne komedije, pogledajte kako je izgledao njihov ponovni susret!

75-godišnjem glumcu i bivšem guverneru Kalifornije pridružio se i pomagač dok su se bacili na posao uzimajući lopate u ruke, čime se pohvalio i na svojem profilu na Twitteru, gdje je objavio video.

"Danas, nakon što se cijelo susjedstvo uzrujalo zbog ove ogromne rupe na cesti, koja tjednima kvari promet automobila i bicikala, otišao sam sa svojim timom i popravio je. Uvijek kažem, nemojmo se žaliti, učinimo nešto u vezi s tim. Izvolite", poručio je Arnold.

U videu se vidi i jedna od njegovih susjeda kako prolazi automobilom, koja je spustila prozor i zahvalila filmskoj zvijezdi na trudu.

"Nema na čemu. Morao sam to učiniti sam, ovo je ludo. Tri tjedna sam čekao da se ova rupa zatvori", rekao je Arnold.

Njegov glasnogovornik Daniel Ketchell rekao je da su stanovnici u području Brentwooda slali više zahtjeva da se cesta popravi i da je zabilježeno da su se nakon zimskih oluja pojavile rupe i pukotine na lokalnim cestama, a onda je Arnold uzeo stvar u svoje ruke. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 2 +26 Fani Stipković - 6 Celebrity Naša najseksi novinarka izbacila bujni dekolte u badiću na jedno rame, pogledajte zašto joj svi pišu da je ljepotica!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +27 Hana i Vjekoslava Huljić, Jurica Pirić Celebrity Tonči Huljić otkrio veliku vijest o svojoj kćeri Hani i razveselio obožavatelje: "Prošle je godine bila na porodiljnom, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene