Urnebesno!

Nikad viđene snimke kralja Charlesa pokazale trenutak kad je nasmijao novinare do suza!

Kralj Charles Kralj Charles Screenshot 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 Kralj Charles III. Princeza Charlotte, princ George i princ William Kate Middleton Proba za krunidbu kralja Charlesa - 3 Krunidba kralja Charlesa Kralj Charles, Camilla kralj Charles i Camilla - 6 +21 kralj Charles i Camilla - 5 Galerija

Kralj Charles jednom je itekako nasmijao novinare, a ova nikad viđena snimka objavljena je u novom BBC-evom dokumentarnom filmu.

Urnebesni trenutak u kojem je Charles nasmijao novinare tijekom putovanja u Kanadu 1975. godine prikazan je u BBC-jevom novom dokumentarcu.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. Iz Buckinghamske palače Ohrabrujuće vijesti o kralju Charlesu, evo kada će se vratiti dužnostima, poznato je i kako napreduje njegovo liječenje

Šezdesetominutni specijal ''Charles R: The Making of a Monarch'' prikazuje snimke kraljevske obitelji koje prepričava sam kralj Charles, koristeći izvatke iz postojećih intervjua i govora tijekom godina.

Između ostalog prikazan je i urnebesan trenutak koji prije nije bio objavljen u javnosti, a prikazuje Charlesa kako se kupa u ledenoj vodi u Kanadi tijekom službenog posjeta. Kada izroni iz vode, u napuhanom ronilačkom odijelu, tadašnji princ kaže da je ''j***** hladno''.

Tada je krenuo ispuhavati odijelo i glumio je da ispuhava sam sebe što je nasmijalo tamošnje novinare i fotografe.

Snimku možete pogledati OVDJE.

U međuvremenu, još jedan isječak koji je podijeljen sadrži crno-bijele snimke sadašnjeg monarha koji se kao malo dijete igra s telefonom. Može se vidjeti kako ustima izgovara riječ ''mama''.

Charles daje glas za isječak, u kojem objašnjava zašto je pokušao koristiti telefon.

''Moja je mama neizbježno bila toliko zaposlena da je morala ići na sva putovanja u inozemstvo. Sjećam se kad sam bio sasvim mali, pokušavao sam razgovarati na telefon, dok je ona bila miljama daleko.''

Zbog zauzetosti pokojne kraljice dok je tadašnji princ bio mlad, poznato je da su majka i sin često morali provoditi vrijeme razdvojeni.

Razmišljajući o tome u isječku, Charles kaže da je stupanje njegove majke na prijestolje u tako mladoj dobi bilo užasan šok jer bi se svatko tada nadao da će ona, kao žena, raditi druge stvari.

Dokumentarac obuhvaća sedam desetljeća njegova života te nudi rijedak i duboko osoban uvid u kraljevski život kao prijestolonasljednika, a sada kralja.

Njegovi producenti dobili su pristup starim kolutima filmova koji se čuvaju u Nacionalnom arhivu BFI, odgovornom za očuvanje i digitalnu restauraciju Kraljevske zbirke filmova.

Podsjećamo, u tijeku su zadnje pripreme za veliku kraljevsku krunidbu koja će se održati ovu subotu, 6. svibnja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 5 +26 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon rastave uvela je jednu novost kod sebe, primijetili su to svi koji je prate na društvenim mrežama

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Ella Dvornik Ella Dvornik Alka Vuica Ella Dvornik +25 Ella Dvornik Celebrity Provokativni video Elle Dvornik i Alke Vuice: Jedna je u donjem rublju, a druga u kratkoj haljini s opasno dubokim dekolteom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene