Često se druže

Vladimiru Šeksu i lijepoj unuci izlasci u kazalište postali su tradicija, a on je i ovog puta ponosno pozirao uz nasljednicu

Vladimir Šeks Vladimir Šeks Davor Pongracic / CROPIX 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Šeks i unuka Iva Šeks Vladimir Šeks i unuka Iva Šeks Vladimir Šeks i unuka Iva Gordan Jandroković i Vladimir Šeks Vladimir Šeks - 6 Vladimir Šeks - 5 Vladimir Šeks i unuka Iva Šeks Vladimir Šeks - 1 Vladimir Šeks - 2 Vladimir Šeks - 3 +10 Vladimir Šeks - 4 Galerija

Naš političar Vladimir Šeks već tradicionalno u kazalište vodi svoju lijepu unuku Ivu Šeks, a dvojac je opet ponosno pozirao na posljednjoj predstavi.

Naš političar Vladimir Šeks i njegova unuka Iva Šeks već su tradicionalno rezervirali kazališne večeri u zagrebačkom HNK-u, a ovog puta zajedno su gledali premijeru baleta ''Peer Gynt''.

Pogledaj i ovo Vladimir Šeks Vrijeme za njih dvoje! Vladimir Šeks u izlazak izveo svoju unuku Ivu, lijepa plavuša njegova je najdraža pratiteljica

Lijepa Iva s djedom je pozirala za okupljene fotografe, a za tu posebnu večer odabrala je odjenuti dugu bundu smeđe boje, dok je ispod imala jednostavnu odjevnu kombinaciju u smirenim bojama.

Šeks je na premijeru stigao u odijelu s crvenom kravatom, a za fotografe je posebno pozirao sa svojom Ivom.

Inače, Vladimir Šeks iza sebe ima dva braka. S prvom suprugom Marijom u braku je bio 32 godine, a nakon razvoda srce mu je osvojila Anica Ressler-Šeks. Vjenčali su se 2003. godine na Korčuli, no nažalost preminula je nakon teške bolesti u ožujku 2018. godine.

Vladimir ima i kćer Zrinku, a sin Domagoj tragično je preminuo 2005. godine.

Kći Zrinka ima dvoje djece, Ivu i sina Tomislava.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Franz - 9 Dennis Franz - 8 Dennis Franz - 10 Dennis Franz - 6 +9 Dennis Franz - 4 Nekad i sad Tko se sjeća detektiva Sipowicza? Ovakvog ga pamtimo, a godine su ga učinile neprepoznatljivim, uočen je u rijetkom izlasku!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Blanca Blanco - 9 Blanca Blanco - 1 Blanca Blanco - 8 Blanca Blanco - 7 +24 Blanca Blanco - 6 Celebrity Svijet ju je zapamtio kad je slučajno pokazala međunožje na Oscarima, a godinama je u vezi s kolegom koji je od nje stariji 30 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene