izgleda očaravajuće!

Tamara u seksi, prozirnom izdanju pokorila pozornicu ''Plesa sa zvijezdama'', noge su u prvom planu, a posebno je zanimljiv dodatak na haljini

Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 1 Nova TV 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 5 Tamara Loos - 4 Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 2 Ples sa zvijezdama: Tamara Loos - 2 Tamara Loos Tamara Loos Ples sa zvijezdama: Tamara Loos - 2 Ples sa zvijezdama: Tamara Loos - 3 Tamara Loos +21 Tamara Loos - 9 Galerija

Voditeljica ''Plesa sa zvijezdama'' Tamara Loos i ove je nedjelje glamuroznim izdanjem iznenadila gledatelje tog hit-showa.

Voditeljica ''Plesa sa zvijezdama'' Tamara Loos i ove je nedjelje glamuroznim izdanjem iznenadila gledatelje tog hit-showa, a tema je ovaj put bila ''Filmska večer''. 

Pogledaj i ovo Tamara Loos Najava velikog finala! Pogledajte kako je to Grubnić ove nedjelje sredio našu Tamaru Loos, posebno su upadljivi detalji na rukama!

Za ovu emisiju Tamara je odjenula seksi, prozirnu haljinu sa zanimljivim ukrasima, u kojoj su u prvom planu bile njezine noge. Stajling je upotpunila glamuroznom frizurom i nakitom. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Tamara je već u prvoj emisiji osvojila gledatelje pred malim ekranima i u studiju, pa su je obasuli komplimentima zbog dobro odrađenog posla.

Uoči početka showa priznala nam je da se još treba naviknuti na glamurozna izdanja, u kojima ćemo je gledati i u narednim emisijama.

"Nikad se ni u jednoj poslovnoj prilici nisam našla u situaciji da sam maksimalno sređena od glave do pete. I, povrh svega, da to nije moja briga, nego iza tog glamura stoji toliko sposobnih profesionalaca da im ja samo mogu skinuti kapu i reći svaka čast", kazala nam je.

A u prošloj emisiji svi su se divili dugoj crvenoj haljini, koja se slagala s temom prošle emisije ''Samo ljubav''.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Janković sa sinom Andrejem - 1 Mate Janković sa sinom Andrejem - 3 Mate Janković - 1 Mate Janković - 2 +10 Mate Janković - 3 Celebrity Poznati hrvatski chef uhvaćen u šetnji sa sinom, kojeg rijetko pokazuje: "Još malo pa neće htjet nigdje sa mnom"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta Diletta Leotta i Loris Karius - 1 Diletta Leotta i Loris Karius - 2 Diletta Leotta i Loris Karius - 4 +24 Diletta Leotta i Loris Karius - 5 Celebrity Trudna Diletta Leotta pokazala trbuh u seksi kupaćem kostimu i dovela društvene mreže do usijanja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene