Prava ljubav

Miljenik žena i njegova lijepa supruga nisu skrivali zaljubljene poglede, nježno su si šaputali, a drugima se nisu zamarali

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 2 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 3 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 2 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham - 1 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 3 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 1 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 4 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 3 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 2 Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley - 1 +19 Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Galerija

Jason Statham i njegova partnerica Rosie Huntington-Whiteley uskladili su modne kombinacije pa si šaputali u prvom redu na modnoj reviji.

Glumac Jason Statham i njegova partnerica manekenka Rosie Huntington-Whiteley uvijek nas iznova raznježe svojom ljubavi, a ovog puta nježno su si gugutali u prvom redu na modnoj reviji u Londonu.

Pogledaj i ovo Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) čekaju drugo dijete Zbog 20 godina razlike svi su sumnjali u njihovu vezu, no prelijepa manekenka i zvijezda akcijskih filmova sada su sretniji nego ikad!

Par je uskladio svoje odjevne kombinacije te su poštovali protokol stigavši u crnoj odjeći. Tijekom revije, Rosie je Jasona nježno mazila rukama po glavi, a onda su si i međusobno nešto šaputali i uputili si zaljubljene poglede.

Rosie i Jason, koji slovi kao miljenik žena, upoznali su se na glazbenom festivalu Coachella 2010. godine, a samo šest mjeseci kasnije počeli su živjeti zajedno.

Ispočetka su često bili na meti kritika zbog velike razlike u godinama, no čini se da ih to nije pokolebalo. Jason je 2016. godine i kleknuo pred Rosie, a iako su zaručeni već pet godina, čini se da im se ne žuri stati pred oltar.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca kojih imaju dvoje, sina Jacka i kćerkicu Isabellu koja se rodila početkom prošle godine.

Zanimljivo je da su nekada bili meta izrugivanja, i to zbog razlike u visini s obzirom na to da je Rosie nekoliko centimetara viša od Jasona.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme Marko Petrić Gabriela Pilić Marko Petrić i Valentina Walme - 6 +23 Marko Petrić i Valentina Walme - 2 Celebrity Jedna od najzgodnijih Hrvatica istaknula je adute na predstavi svojeg zaručnika, a došla ga je podržati i bivša partnerica

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll se zaigrala u fotošopu, no pojavila se i originalna fotografija: Razlika je itekako vidljiva, a potkrala joj se i velika greška!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene