Opasno dobre!

Ella Dvornik zavodljivo je pozirala s mladom influencericom poznatom po outfitu od ZG vrećica

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Riva Pauletić i Ella Dvornik Riva Pauletić - 5 Riva Pauletić - 4 Riva Pauletić - 3 Riva Pauletić - 2 Riva Pauletić - 1 Riva Pauletić - 31 Riva Pauletić - 30 Riva Pauletić - 29 Riva Pauletić - 25 +20 Riva Pauletić - 26 Galerija

Kći našeg putopisca Roberta Pauletića Riva Pauletić pozirala je u prisnoj pozi s Ellom Dvornik, pogledajte njihovu zavodljivu fotografiju.

Kći našeg putopisca Roberta Pauletića Riva Pauletić pozirala je u prisnoj pozi s našom influencericom Ellom Dvornik.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Dvije dame zagrljene su stajale dok je Riva držala Ellinu nogu, a Ella je na sebi nosila samo bodi u kojem se vidjela njena stražnjica.

Inače, Riva je otprije poznata javnosti kada je za društvene mreže pozirala u outfitu od kontroverznih ZG vrećica za smeće o kojima se dugo pričalo.

"Bebo, dođi da skupa odvajamo smeće", napisala je tada Riva u opisu fotografija.
Njenim pratiteljima itekako se svidjela njena ideja pa su je mnogi obasuli pozitivnim komentarima.

Inače, Riva je sa svojim ocem od samog djetinjstva proputovala cijeli svijet. Danas se bavi šminkanjem te je popularna Instagram ifluencerica, a svoje pratitelje redovno časti domišljatim odjevnim kombinacijama i impresivnim vizažističkim umijećem.

Na Instagramu je prati više od 14 tisuća ljudi, a svojim talentima i otvorenošću sa samo 22 godine svakodnevno uveseljava pratitelje golišavim i zavodljivim fotografijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riva Pauletić (@thatgirlriva)

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić Kaya Ostojić Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić +25 Katarina Ostojić Kaya - 1 Celebrity Prekinuli Borna Ćorić i 13 godina starija srpska pjevačica? Navodno je ona ostavila njega, a evo i zašto

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejdi Perković i Marko Perković Thompson Lejdi i Dražen Perković - 1 Lejdi i Dražen Perković - 2 Lejdi i Dražen Perković - 3 +26 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Celebrity Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene