To su bili dani!

Isplivale fotke jednog od najpoželjnijih Hrvata iz 2007. godine, već tad je bio velika domaća zvijezda, a evo i kako je tada izgledao!

Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 2 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 3 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 4 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 1 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 2 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 3 Ivana Bolanča - 1 Ivana Bolanča - 2 Ivana Bolanča - 3 Ivana Bolanča - 4 +17 Ivana Bolanča - 5 Galerija

Prošao je niz godina otkako je cijela Hrvatska pred malim ekranima gledala seriju ''Ponos Ratkajevih'', a evo gdje su danas njezini glavni akteri, Janko Popović Volarić i glumica Ivana Bolanča.

Početkom 2000-ih godina hrvatska javnost pred malim je ekranima pratila seriju ''Ponos Ratkajevih'', a prave zavrzlame i serijske drame na televiziji su proživljavali i Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen Uhvaćeni! Jedan od najpoželjnijih domaćih neženja nije se odvajao od lijepe brinete s kojom ga povezuju, čak su se i modno uskladili

Bili su jedni od glavnih likova serije te su glumili Krsta pl. Ratkaja te Helenu Jurić, a arhiva njihovih fotografija podsjetila nas je na davna vremena početaka hrvatske telenovele.

Zagrljeni baš kao u seriji, Janko i Ivana pozirali su pred fotoaparatom, a nostalgične fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Ovaj dvojac nakon serije je pošao različitim putevima. Iako su oboje ostali u glumi, Ivana se potpuno povukla iz javnosti te se posvetila obiteljskom životu i glumi u kazalištu ''Gavella''. O njoj se ne zna mnogo, a još prije petnaestak godina rodila je kćer Niku te se 2011. godine šuškalo da čeka i drugo dijete s partnerom Emilom Gabrićem.

Janko Popović Volarić ostao je u javnim vodama te i dalje glumi u hrvatskim serijama i filmovima, a svojom je prisutnošću bogatio i sezone ''Supertalenta'', gdje je sudjelovao kao jedan od četiriju članova žirija, a nakon četiri godine svoje mjesto ustupio je kolegi glumcu Fabijanu Pavlu Medvešeku.

"Nakon četiri sezone više nisam u žiriju Supertalenta stjecajem okolnosti. Snimam seriju izvan Hrvatske i, jednostavno, nije se dalo iskombinirati i jedno i drugo. A možda nije ni loše da je tako jer osjećam da su četiri sezone nekako taman za mene i vjerujem da će osvježenje s novim članom žirija biti samo dobro za emisiju", kazao nam je za DNEVNIK.hr Janko, kojemu će show zauvijek ostati u lijepom sjećanju.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +24 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera +7 Digna Mbepera Celebrity Nekad nije imala ni za kruh, a onda je napokon pronašla svoju sreću: ''Cijeli život se sama borim, ali vjerujem u Boga i da me spasio''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene