Bilježimo!

Marin Čilić otkrio koja je njegova tajna formula za romantično putovanje sa suprugom Kristinom

Marin Čilić - 2 Marin Čilić - 2 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić - 3 Marin Čilić - 4 Marin Čilić - 1 Marin Čilić - 5 Marin Čilić - 6 Marin Čilić - 3 Marin Čilić i supruga Kristina sa sinovima Marin Čilić i supruga Kristina Marin Čilić i Kristina Milković - 4 Marin Čilić i Kristina Milković - 3 +11 Marin Čilić i Kristina Milković - 2 Galerija

Marin Čilić otkrio je tajni recept za dobar odmor sa suprugom Kristinom Čilić, evo koji su grad posjetili.

Naš tenisač Marin Čilić rijetko se u javnosti pojavljuje sa suprugom Kristinom Čilić, a naš sportaš sada je otkrio koji je njihov tajni recept za romantično putovanje.

Pogledaj i ovo Marin i Kristina Čilić Obiteljska idila Marin Čilić zabilježio posebne trenutke sa suprugom i sinovima pa raznježio sve redom: "Najdraže uspomene ovog ljeta"

''Koja je vaša formula za savršeni romantični bijeg? Što se mene tiče, ne možete pogriješiti s ovom lokacijom - ali ja sam pristran'', napisao je uz fotografiju njega i supruge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

Kristina i Marin pozirali su u Dubrovniku, a zagrljeni su pozirali na jednoj od najpoznatijih ulica u Hrvatskoj.

Marin i Kristina poznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, gdje je ona radila kao hostesa, a vjenčali su se u travnju 2018. u Cavtatu. Ona se ne voli previše isticati u javnosti, a tenisač nekad voli podijeliti obiteljske fotografije na svojim društvenim mrežama.

U studenom prošle godine Marin je tako otkrio da su on i njegova supruga otputovali na Maldive, prvi zajednički odmor na koji su poveli i sinove.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 2 Dario Zurovec - 1 +29 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 5 Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje i natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' zabrinuo pratitelje novom objavom na Instagramu: ''Diskvalificiran sam...''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić +32 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Borna Kotromanić u upadljivom outfitu pokorila zagrebačku špicu, a svi su gledali što to ima na nogama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene