Top ili flop?

Luka Nižetić uhvaćen je u izlasku u neobičnom kompletu koji privlači znatiželjne poglede, sviđa li se vama?

Luka Nižetić Luka Nižetić Matija Habljak/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 4 Luka Nižetić Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić i baka - 3 Luka Nižetić i baka - 4 Luka Nižetić i baka - 2 +18 Luka Nižetić i baka - 1 Galerija

Luka Nižetić prošetao je Rovinjom u neobičnoj odjevnoj kombinaciji, u anketi nam recite kako se vama sviđa.

Naš pjevač Luka Nižetić fotografiran je dok je s prijateljima šetao Rovinjom u kojem se trenutno održava Weekend Food Festival.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Luka je i sam poznat kao vrsni gurman pa ne sumnjamo da je uživao na ovakvom događanju, a u javnost je izašao u vrlo neobičnoj modnoj kombinaciji. Nosio je komplet s kariranim uzorkom koji je bio raskopčan oko vrata, a ispod je nosio bijelu majicu.

Sve je uskladio s crnim čizmama te crnom jaknom i ruksakom, a na oči je stavio je moderne sunčane naočale.

Na paparazze se nije obazirao, ali je pozorno slušao što mu govore kolege s kojima je šetao.

A sviđa li se vama Lukin outfit recite nam u anketi.

Sviđa li vam se Lukin komplet?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda +2 Bridget Fonda Nekad i sad Na ovim je fotografijama žena koja je nekad posebnom ljepotom obarala s nogu, pogledajte kako je izgledala u danima najveće slave!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ziga Sotlar - 2 Jelena Rozga, Jole Jelena Rozga Jelena Rozga, Pero Kozomara +29 Jelena Rozga, Tonči Huljić Celebrity Rozga izvela tešku zavodljivu pozu u kratkim hlačicama, a u naručju ju je držao dečko poznate regionalne pjevačice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene