Od jedne do druge

Pa ovaj DiCaprio je stvarno neumoran! Snimljen je u društvu nove mlađahne cure dok njegova nova navodna djevojka nije bila ni blizu

Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio - 3 Leonardo DiCaprio - 1 Eden Polani - 1 Eden Polani - 2 Eden Polani - 3 Eden Polani - 4 Eden Polani - 5 Eden Polani - 6 Eden Polani - 7 Eden Polani - 8 +15 Eden Polani - 9 Galerija

Leonardo DiCaprio viđen je u društvu nove djevojke dok njegova navodna trenutna nije bila ni blizu.

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio viđen je u društvu nove vatrene djevojke na zabavi manekenke Ebony Riley.

Pogledaj i ovo Jordan Belfort a što je naučio iz svega? Pravi Vuk s Wall Streeta otkrio kako je bilo surađivati s Leonardom DiCaprijom te koliko je toga u filmu istina!

48-godišnji Oskarovac viđen je kako sjedi pored 19-godišnje izraelske manekenke Eden Polani dok su opušteno promatrali atmosferu oko sebe.

Međutim, svi su odmah primijetili da s njima nije Leonardova trenutna navodna djevojka Victoria Lamas.

DiCaprio je bio odjeven u opuštenu odjevnu kombinaciju s kapom šiltericom, a nisu mu smetali ni paparazzi koji su ga uspjeli uhvatiti.

Eden, koja nevjerojatno liči na Leonardovu novu ljubav, nosila je odijelo na pruge i bijelu bluzu te je raspustila crvenu kosu.

Eden je inače profesionalni model, a također je zvijezda društvenih mreža sa 195 tisuća pratitelja na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

DiCaprio je posljednji put viđen s Lamas u prosincu pa mnogi nagađaju da se nešto više između njih ipak nije ostvarimo.

Njegovi nedavni izleti jahtom bili su s drugim ženama, a nedavno je sam uživao i na košarkaškoj utakmici Lakersa.

A prije nego su ga spajali s Victorijom Lamas, šuškalo se da ima nešto više između njega i popularne manekenke Gigi Hadid.

Otkako je prekinuo dugogodišnju vezu s 23 godine mlađom manekenkom Camilom Morrone, Leonardo uživa u samačkom životu iako ga se u medijima ne prestaje povezivati s raznim damama.

A na njegovom partiju u Miamiju jedne se večeri našla i naša Ivana Knoll koja je uživala u društvu glumca Jamieja Foxxa i repera Drakea.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 +27 Franka Batelić - 2 Celebrity Franka Batelić pohvalila se novom fotografijom s kćerkicom koja je već iskusila nešto što mnogo ljudi još nije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik - 2 Silvia Dvornik - 4 Silvia Dvornik - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 +25 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 Celebrity Silvia Dvornik objavila je predivne fotografije s Markom Pecotićem, više ne skriva koliko su zaljubljeni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene