Malo se opustio

Procurila rijetka snimka miljenika žena iz noćnoga kluba, uživa u samačkom životu nakon prekida duge veze

Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio - 3 Leonardo DiCaprio - 4 Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid - 1 Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Leonardo DiCaprio i Kelly Rohrbach - 3 +12 Leonardo DiCaprio Galerija

Leonardo DiCaprio snimljen kako pleše u noćnom klubu u Miamiju, a snimka je brzo postala viralna.

Leonardo DiCaprio uživa u prvim danima nove godine koje provodi tulumareći u Miamiju, a sada su pojavile i njegove rijetke opuštene snimke na kojima pokazuje neke od svojih plesnih pokreta, a 48-godišnji oskarovac snimljen je na zabavi u jednom klubu. Na snimci se može vidjeti kako pleše u ležernoj odjeći. Video je objavljen na TikToku i u kratkom je vremenu postao viralan, obzirom na to da Leonarda nemamo priliku vidjeti često u takvim izdanjima.

@livinmiami305 Leonardo DiCaprio just vibing in Miami at Gekko in Brickell 😂 More on IG - livinmiami305 📸: @Rocio Aghemo @Valentine #miami #miamiflorida #miamifl #onlyinmiami #brickell #brickellliving #brickellmiami #leonardodicaprio ♬ original sound - Miami | Miami Beach
Pogledaj i ovo Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 pamtimo je i iz Baywatcha Nakon prekida s Leonardom DiCaprijom utjehu je pronašla u milijarderu, a njene nove fotografije otkrile su lijepe vijesti!

Glumac je nedavno viđen kako provodi vrijeme s manekenkama Rebeccom Donaldson i Liliom Weddell prisustvo drugih zvijezda poput repera Drakea, ali i naše najpoznatije navijačice Ivane Knoll i glumca Jamieja Foxxa.

Otkako je prekinuo dugogodišnju vezu s 23 godine mlađom manekenkom Camilom Morrone, Leonardo uživa u samačkom životu iako ga se u medijima ne prestaje povezivati s raznim damama. Prvo se šuškalo da ljubi manekenku Gigi Hadid jer su snimljeni u prisnim trenucima na jednoj holivudskoj zabavi, a nakon nje povezivali su ga s glumicom Victorijom Lamas.

S Victorijom je navodno dočekao i Novu godinu, što je otkrio izvor blizak glumcu za Page Six, no bio je uhvaćen kako se zabavlja s djevojkama među kojima nije bila njegova navodna nova djevojka. Poznato je da je jedna od njih Madison Headrick, zaručnica njegova prijatelja Joea Nahmada, no identitet druge djevojke s jahte nije otkriven, a moguće je da se radi o još jednoj Leovoj aferi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Carrie Royal - 2 Carrie Royal - 4 Carrie Royal - 1 Carrie Royal - 3 +26 Carrie Royal - 5 Zanimljivosti Bivša seks-domina otkrila detalje druženja s Harryjem, jedna ju je stvar posebno zgrozila: "On je takva kukavica"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) +20 Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Nekad i sad Nikada nije bila smatrana klasičnom holivudskom ljepoticom, ali njezine scene striptiza još se dobro pamte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene