Odvezao ju je kući?

Knoll je razuzdanu zabavu DiCaprija napustila u automobilu poznatog glumca, osmijehe s lica nisu skidali!

Ivana Knoll i Jamie Foxx Ivana Knoll i Jamie Foxx Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Jamie Foxx - 7 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 6 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 5 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 4 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 3 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 2 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 1 Ivana Knoll i Jamie Foxx Ivana Knoll i Drake - 1 Ivana Knoll - 1 +21 Ivana Knoll - 2 Galerija

Zabava Leonarda DiCaprija otela se kontroli, a poznati glumac Jamie Foxx party je napustio gdje mu je društvo pravila Ivana Knoll.

Domaći, ali i strani mediji, raspisali su se o zabavi Leonarda DiCaprija na kojoj je prisustvovala i naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll, a paparazzi su sada objavili i nove fotografije poznatih lica.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 1 sve je objasnila! Knoll u seksi rublju i halterima umirila fanove koji su se zabrinuli za nju: ''Ljudi, trebalo mi je...''

Sudeći po njima, atmosfera je bila sjajna, a zabave nije nedostajalo, naročito za našu Ivanu.

Tamošnji fotografi uhvatili su Knoll kako ulazi u automobil s glumcem Jamiejem Foxxom koji joj je i otvorio vrata, a dvojac je u automobilu, očito, zbijao dobre šale jer su oboje imali osmijeh od uha do uha.

DiCaprio je s ostalim uzvanicima uhvaćen kako uživa na balkonu, a pretpostavlja se da je Jamie našu Knoll i odvezao kući gdje trenutno boravi u Miamiju.

Ivani ovo nije prvi susret s Jamiejem. Ivana i Jamie upoznali su se u prošlog ljeta na otoku Capriju u Italiji, točnije na dobrotvornoj gala večeri LuisaVia Roma za UNICEF. Tada se pohvalila kako joj je prišao na ulici i udijelio joj kompliment na račun izgleda te ju je zapratio na Instagramu. A nedavno je opet pozirala s njim na promociji jednog pića, a njihovo se druženje očito nastavilo.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević na Instagramu Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Celebrity Momčilo Otašević oglasio se prvi put nakon vijesti o razvodu s Jelenom Perčin, evo što je objavio

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović - 8 Milica Pavlović - 9 +25 Milica Pavlović - 3 Zanimljivosti Atraktivna Srpkinja iskreno progovorila o vezi s vaterpolistom i otkrila razlog prekida: "To nije bilo moguće"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene