Kad bi pogledi govorili

Predviđali su im brzi kraj ljubavi, ali legendarni glumac 22 godine mlađu suprugu i kolegicu i dalje čvrsto drži u naručju

Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart - 8 Harrison Ford i Calista Flockhart - 7 Harrison Ford i Calista Flockhart - 6 Harrison Ford i Calista Flockhart - 5 Harrison Ford i Calista Flockhart - 4 Harrison Ford i Calista Flockhart - 3 Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Harrison Ford i Calista Flockhart - 1 Harrison Ford Harrison Ford i Calista Flockhart +3 Harrison Ford (Foto: AFP) Galerija

Glumac Harrison Ford viđen je nakon dugo vremena u javnosti na premijeri još jednog nastavka filma ''Indiana Jones i brojčanik sudbine'' u Cannesu, a društvo mu je pravila supruga Calista Flockhart.

Glumac Harrison Ford viđen je nakon dugo vremena u javnosti, a na crvenom tepihu pojavio se posebnim povodom.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart ne viđamo ih često Lukavim potezom zavela je 22 godine starijeg slavnog šarmera, a on je s 80 pokazao da je još pravi frajer!

Na filmskom festivalu u Cannesu predstavljao je svoj novi nastavak filma ''Indiana Jones i brojčanik sudbine'', a pred fotografima je pozirao u društvu svoje supruge Caliste Flockhart.

Iako će uskoro napuniti 81 godinu, glumac i dalje izgleda dosta mlađe, a dodatno ga je pomladio i smoking koji je odjenuo za premijeru filma koji mu stajao kao saliven.

Glumac se rijetko pojavljuje na ovakvim događanjima, ali kad se i pojavi, uvijek je uz njega njegova supruga Calista, koja je od njega mlađa 22 godine. Iako im isprva mnogi nisu predviđali dugu zajedničku budućnost zbog velike razlike u godinama, glumački par vješto odolijeva zlim jezicima i već godinama dokazuje da prava ljubav ne poznaje godine.

Ford i Flockhart upoznali su se 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, i to zahvaljujući njezinu lukavom planu. Naime, Calista ga je tada "slučajno" zalila pićem s namjerom da ga upozna, a odvažni potez joj se isplatio. Odmah je pao dogovor za ponovni susret, a Calistin sljedeći korak bilo je angažiranje kolege Jamesa Marsdena da joj pomogne u cijeloj toj situaciji jer jednostavno nije mogla odoljeti Harrisonu.

Calistin se plan tako počeo dobro razvijati, a ona je sama u nekoliko navrata priznala da je Harrisonova ljubavna prošlost uopće nije zanimala, kao ni njegove godine. Potom su se vjenčali 2010. godine.

Inače, Ford je već najavio da će to biti njegovo posljednje pojavljivanje u ulozi snalažljivog arheologa, a prvi ga je put utjelovio 1981. u filmu "Otimači izgubljenog kovčega".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 4 +15 Adriana Lima - 5 Celebrity Velika transformacija ljepotice koja je harala modnim pistama mnoge je ostavila u šoku, njezino drugačije lice ostavlja upitnike iznad glave

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth +18 Yasmine Bleeth - 2 Nekad i sad Sjećate se ove ljepotice iz "Spasilačke službe"? Uhvaćena je u rijetkom izlasku, nemoguće ju je prepoznati na prvu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene