Opuštena u 57. godini!

Potpuno gola glumica pijuckala vino na balkonu pa poručila: ''Radim ono što želim raditi!''

Halle Berry - 1 Halle Berry - 1 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry - 2 Halle Berry - 3 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry i Van Hunt - 7 Halle Berry i Van Hunt - 6 Halle Berry i Van Hunt - 5 Halle Berry i Van Hunt - 3 Halle Berry i Van Hunt - 2 Halle Berry i Van Hunt - 1 Halle Berry - 4 +7 Halle Berry - 3 Galerija

Halle Berry pozirala je gola na balkonu i, skrivajući intimne dijelove, pijuckala vino iz čaše.

Glumica Halle Berry ostavila je svoje pratitelje bez daha novom fotografijom na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow na listi su i Hrvatice Slavne ljepotice uhvaćene bez trunke šminke: Evo kako izgledaju potpuno golog lica, neke nije nimalo lako prepoznati!

Halle je potpuno gola pozirala na balkonu, a svoje najintimnije dijelove sakrila je ogradom i rukom, dok je lice skrivala neurednom kosom.

Naslonjena na ogradu, Halle je pijuckala vino iz čaše, a u pozadini se vidi i lijep prirodni krajolik u kojem trenutačno boravi.

''Radim ono što želim raditi. Sretna vam subota'', napisala je u opisu fotografije.

''Lijepo odgojene žene nikada nisu pisale povijest!'' napisala je jedna pratiteljica, dok ostali nisu prestali hvaliti njezin izgled.

''Moj Bože, daj mi ovoliku energiju!'', ''Wow'', ''Velika energija lavice!'' pisale su joj prijateljice.

56-godišnja Halle još uvijek drži svoju savršenu liniju, a da za to ima i povoda, potvrdila je i prošlog ljeta otkrivši da je u vezi s glazbenikom Vanom Huntom kada je objavila fotku s majicom na kojoj je pisalo njegovo ime. Prije njega imala je turbulentan ljubavni život i iza nje su tri propala braka.

S igračem bejzbola Davidom Justiceom u braku je bila od 1993. do 1997. godine. Za kantautora Erica Beneta udala se 2001. godine, a par se razveo 2005. Njezin posljednji suprug bio je francuski redatelj Olivier Martinez, s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sedmogodišnjeg sina Macea Roberta.

Osim sina, Halle ima i 13-godišnju kćer Nahlu, koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem. Svojedobno se šuškalo i da ljubi Keanua Reevesa, a 2017. je bila u kratkoj, šestomjesečnoj romansi s glazbenim producentom Alexom Da Kidom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 6 Heidi Klum - 5 Heidi Klum - 4 +26 Heidi Klum - 3 Celebrity Heidi Klum blagdane je čestitala u toplesu, grudi je sakrila samo rukama pa fotku objavila na Instagramu

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka - 6 Vedran Ćorluka - 3 Vedran Ćorluka - 4 Vedran Ćorluka - 5 +22 Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Vedran Ćorluka pokazao kako je proveo blagdane u mjestu koje je vrlo posebno njegovoj Franki, posvetio se novom hobiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene