Kao da ne stari!

Slavna glumica podijelila kultni prizor, malo tko može vjerovati da je od njega prošlo već 20 godina!

Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Keanu Reeves, Halle Berry (Foto: Getty Images) Halle Berry i Gabriel Aubry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: Getty Images) Adrien Brody i Halle Berry +0 Halle Berry (Foto: Instagram) Galerija

Halle Berry utjelovila je Bond djevojku prije 20 godine, a svoje se uloge prisjetila na društvenim mrežama.

Holivudska glumica Halle Berry vratila se u neke prošle dane i na svom je profilu na Instagramu podijelila snimku iz dana kada je utjelovila Bond djevojku.

Pogledaj i ovo Halle Berry - 1 Kakav par! Slavna glumica plijenila je pažnju u kratkoj haljini, a mnogi nisu mogli skinuti pogled s njenog novog supruga

Danas 56-godišnja Halle, koja je tada imala 36 godina, u snimci nosi dobro poznat narančasti bikini koji je naglasio njezine bujne obline, a svi se slažu da se u posljednjih 20 godina gotovo i nije promijenila.

"Prošlo je 20 godina. Pierce Brosnan je moj Bond zauvijek", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Filmska ikona glumila je Bondovu djevojku Jinx Johnson uz Piercea Brosnana u filmu "Umri drugi dan" koji je premijerno prikazan 2002. godine. Producentica Die Another Day Barbara Broccoli namjeravala je dati Jinxu vlastiti spinoff, ali je studio navodno otkazao projekt nakon što je povukao budžet od 80 milijuna dolara namijenjen za njegovo snimanje.

"Bilo je to jako razočaravajuće. Nitko nije bio spreman uložiti toliki novac u crnu akcijsku zvijezdu. Nisu bili sigurni u njegovu vrijednost", izjavila je Halle za Variety u rujnu 2020. godine.

Halle se ove godine udala za Van Hunta na tajnoj ceremoniji, a sretne je vijesti podijelila je na svojem profilu na Instagramu.

"Službeno je", napisala je Halle u opisu fotografija s vjenčanja, a redom je dobila čestitke od brojnih kolega i obožavatelja.

Berry je prošlog ljeta potvrdila glasine da je u vezi s glazbenikom, kada je objavila fotku s majicom na kojoj je pisalo njegovo ime. Prije njega imala je turbulentan ljubavni život i iza nje su tri propala braka.

S igračem bejzbola Davidom Justiceom u braku je bila od 1993. do 1997. godine. Za kantautora Erica Beneta udala se 2001. godine, a par se razveo 2005. Njezin posljednji suprug bio je francuski redatelj Olivier Martinez, s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sedmogodišnjeg sina Macea Roberta.

Osim sina, Halle ima i 13-godišnju kći Nahlu, koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem. Svojedobno se šuškalo i da ljubi Keanua Reevesa, a 2017. je bila u kratkoj, šestomjesečnoj romansi s glazbenim producentom Alexom Da Kidom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 +4 Claudia Rivier - 1 Zanimljivosti Tko je Slavonka raskošnih oblina koja je napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama zbog provokativne navijačke fotografije?

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Mačela Žerić i Dražen Žerić Žera - 1 Barbara Mačela Žerić i Dražen Žerić Žera - 3 Barbara Mačela Žerić i Dražen Žerić Žera - 2 Barbara Mačela Žerić +12 Barbara Mačela Žerić inMagazin Crvena jabuka najavila spektakl za Valentinovo, a Žera otkrio detalje bračne idile s 24 godine mlađom suprugom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene