Kakav par!

Slavna glumica plijenila je pažnju u kratkoj haljini, a mnogi nisu mogli skinuti pogled s njenog novog supruga

Halle Berry - 1 Halle Berry - 1 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry i Van Hunt - 7 Halle Berry i Van Hunt - 5 Halle Berry - 4 Halle Berry - 3 Halle Berry - 2 Halle Berry i Van Hunt - 1 Halle Berry i Van Hunt - 3 Halle Berry i Van Hunt - 4 Halle Berry i Van Hunt - 6 +6 Halle Berry i Van Hunt - 2 Galerija

Glumica Halle Berry privlačila je poglede u kratkoj haljini na zabavi poslije Oscara, a društvo joj je pravio i novi suprug Van Hunt.

Glumica Halle Berry privlačila je sve znatiželjne poglede u kratkoj crnoj haljinici na zabavi poslije dodjele Oscara, a do slavnog partija stigla je u pratnji svog novog supruga pjevača Van Hunta.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock ipak se predomislila? Holivudska miljenica prvi put u javnosti nakon godinu dana i iznenadne odluke kojom je rastužila obožavatelje

Hunt i Berry zajedno su pješačili do ulaza držeći se za ruke, a uz svoju suprugu ništa manje privlačan nije bio zgodan ni pjevač u crnom smokingu i leptir mašni.
Halle se prošle godine udala za Van Hunta na tajnoj ceremoniji, a sretne je vijesti podijelila je na svojem profilu na Instagramu.

"Službeno je", napisala je Halle u opisu fotografija s vjenčanja, a redom je dobila čestitke od brojnih kolega i obožavatelja.

Berry je pretprošlog ljeta potvrdila glasine da je u vezi s glazbenikom, kada je objavila fotku s majicom na kojoj je pisalo njegovo ime. Prije njega imala je turbulentan ljubavni život i iza nje su tri propala braka.

S igračem bejzbola Davidom Justiceom u braku je bila od 1993. do 1997. godine. Za kantautora Erica Beneta udala se 2001. godine, a par se razveo 2005. Njezin posljednji suprug bio je francuski redatelj Olivier Martinez, s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sedmogodišnjeg sina Macea Roberta.

Osim sina, Halle ima i 14-godišnju kći Nahlu, koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem. Svojedobno se šuškalo i da ljubi Keanua Reevesa, a 2017. je bila u kratkoj, šestomjesečnoj romansi s glazbenim producentom Alexom Da Kidom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Đana Smajo - 1 Albina Grčić i Đana Smajo - 3 Albina Grčić i Đana Smajo - 2 Albina Grčić i Đana Smajo +26 Albina Grčić - 1 Celebrity Albina na crveni tepih stigla golog trbuha, ali svi su gledali u hlače koje na njoj nismo navikli vidjeti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput poput slavne glumice u crvenom kupaćem kostimu sa spasilačkim rekvizitom potrčala plažom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene