Ovo je urnebesno!

Obrve ove glumačke zvijezde glavna su tema društvenih mreža, sve će vam biti jasno kad vidite ove fotografije!

Emilia Clarke Emilia Clarke Screenshot 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Emilia Clarke Emilia Clarke Emilia Clarke - 5 Emilia Clarke - 2 Emilia Clarke - 9 Emilia Clarke - 8 Emilia Clarke - 7 Emilia Clarke - 6 Emilia Clarke - 4 Emilia Clarke - 3 +21 Emilia Clarke - 1 Galerija

Obožavatelji Emilije Clarke našalili su se da ima najvrjednije obrve u Hollywoodu nakon njezina nedavnog intervjua.

Tijekom intervjua na Sundance Film Festivalu Emilia Clarke radila je čudnovate grimase, a do izražaja su tada došle njezine obrve, koje su, naravno, ubrzo postale glavna tema na društvenim mrežama. 

Pogledaj i ovo Daenerys Targaryen (Foto: Instagram) Jako loše! Voštana figura po mnogima najzgodnije dame iz serije "Igra prijestolja" izazvala ruganje obožavatelja

''Njezine obrve imaju vlastiti život'', ''Ovdje sam samo zbog kvalitetnog sadržaja obrva'', pisali su korisnici Twittera.

''Emilia Clarke ima najvrjednije obrve u Hollywoodu'', napisao je jedan korisnik.

Njezine obrve hit su otkako je postala popularna glumeći plavokosu ljepoticu Deanerys u ''Igri prijestolja'', a nakon serije postala je najutjecajniji fiktivni lik današnjice. Neki su Deanerys voljeli, a neki mrzili, no nitko nije bio ravnodušan prema Majci zmajeva, kojoj je život udahnula upravo mlada Emilia.

Slatka, niska i s lijepom figurom pješčanog sata, Emilia je osvajala i glumom i izgledom. Danas glumica većinu vremena provodi u Londonu, no zbog posla je kupila i vilu u Kaliforniji. Iako bi se moglo činiti kako je njezin život priča iz bajke, ona je proživjela neke vrlo teške i mračne trenutke.

Naime, u ožujku 2019. javnosti je otkrila kako je preživjela niz moždanih udara, tj. subarahnoidno krvarenje u mozgu koje je opasno po život. Zbog toga je imala aneurizmu, arterijsku rupturu, no nakon toga se podvrgla operaciji mozga, koja je, činilo se, riješila problem. Međutim, tu nije bio kraj glumičinim zdravstvenim problemima.

Kada je prvi put dobila zastrašujuću dijagnozu, imala je samo 24 godine, a nakon prve od triju operacija izgubila je dio pamćenja. Nije se mogla sjetiti vlastitog imena, a kamoli pamtiti rečenice teksta.

"Nakon operacije nisam se mogla sjetiti ni vlastitog imena, što mi je bilo posebno zastrašujuće. Nisam znala što se događa, a svi oko mene bili su zabrinuti", priznala je Emilia.

Drugu operaciju imala je 2013., netom prije no što je morala početi snimati drugu sezonu serije "Igra prijestolja". Otkrila je da joj je snimanje bilo noćna mora, no na kraju se ipak uspjela oporaviti.

"Ako ćemo biti uistinu iskreni, iz minute u minutu mislila sam da ću svakog trenutka umrijeti", otkrila je glumica.

Njezino zdravlje pogoršalo se nekoliko godina kasnije kad joj je pri rutinskom pregledu mozga uočena izraslina koju je bilo potrebno što prije ukloniti, a jedina opcija bila je operacija. Podvrgnuta je još jednoj operaciji, ali ovog puta ona je bila neuspješna. Emilia Clarke tako je ponovno završila na kirurškom stolu, a zahvat je uključivao i zahtjevno otvaranje lubanje.

"Oporavak je bio još bolniji. Izgledala sam kao da sam upravo prošla kroz rat grozniji od onoga koji je iskusila Daenerys u seriji. S operacije sam izišla s izljevom iz glave, a komadići moje lubanje zamijenjeni su titanom. Imam vidljivi ožiljak koji se proteže od mog vlasišta do uha, ali u početku nisam znala da će biti vidljiv. Prije svega, u to vrijeme bila sam u stalnoj brizi zbog mogućeg gubitka kognitivnih ili osjetilnih sposobnosti", rekla je i dodala kako joj je najveći strah bio taj da se više neće moći baviti glumom.

Srećom, uz podršku kolega, obitelji i vrsnu liječničku brigu, Emilia je uspjela iz svega izići još jača te je danas stabilno, a svojom pojavom oduševljava gdje god se pojavi.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić +5 Zdravko i Marina Mamić Celebrity Ženi se Zdravko Mamić? Nitko i ne zna da se razveo, a navodno će u bračnu luku uploviti s 30-ak godina mlađom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Đurđević, Indira Levak, Tomislav Jelić, 2006. godina Indira Levak, 2006. godina Indira Levak - 3 Indira Levak i Severina +25 Indira Levak Nekad i sad Neprepoznatljiva Indira u provodu s frajerima od kojih se godinama nije odvajala, a od tada je samo jedna stvar ostala ista!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene