Gledalo se samo u njih!

Prezgodne feminemke pokazale isklesane trbuhe, kad ih vidite, odmah poželite otići u teretanu!

Feminnem Feminnem Tomislav Kristo / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Feminnem - 3 Feminnem - 2 Feminnem - 4 Feminnem - 5 Feminnem - 6 Feminnem - 2 Feminnem - 3 Feminnem - 1 Grupa Feminnem - 2 Feminnem - 4 +19 Feminnem - 3 Galerija

Grupa Feminnem na Zagrebačkom festivalu pokazala je sve svoje raskoši, a nakon dugo godina razdvojenosti, sada s novim hitom imaju i nagradu.

Članice grupe Feminnem Pamela Ramljak, Nika Antolos i Neda Parmać kao da nisu ni trena ostarjele otkad su odlučile da će krenuti u svoje solo karijere. Otada je prošlo dosta godina, točnije deset, a nakon što su najavile ponovno okupljanje, česte su gošće pod svjetlima reflektora.

Pogledaj i ovo Feminnem i Marija Mirković Kada žene osvajaju grad! Feminnem i Marija Mirković vam za Dan žena poklanjaju suradnju koju ćete brzo zavoljeti!

Ove godine feminemke su stigle i na Zagrebački festival, koji su blago rečeno pokorile, a njihova nova pjesma ''Trending'' s Alejuandrom Buendijom (Sašom Antićem) odnijela je pobjedu za najbolju pjesmu ovogodišnjeg festivala.

Baš kao i naslov pjesme, ove tri žene na crveni su tepih stigle u trendi odjeći koja je istaknula njihove fantastične figure. Poput nekih dvadesetogodišnjakinja, Pamela, Nika i Neda odjenule su topiće koji su otkrivali njihove isklesane trbušne mišiće, a kombinirale su ih sa širokim crnim hlačama.

Na njihovu izgledu mogu im pozavidjeti brojne upola mlađe djevojke, a kada vidite njihove fotografije u našoj galeriji, odmah ćete poželjeti krenuti u teretanu.

Pjesmu ''Trending'' napisale su same, a Pamela je jednom opisala što su njome htjele poručiti.

"U biti smo se dotakle današnjeg vrednovanja, na malo humorističan način. Čak imamo i neke autogolove, malo se na svoj račun zezamo kako ljudi danas doživljavaju društvene mreže", kazala je Pamela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEMINNEM (@feminnem_official)

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Jovana Joksimović - 2 Željko i Jovana Joksimović - 3 Željko i Jovana Joksimović - 4 Željko i Jovana Joksimović - 5 +22 Željko i Jovana Joksimović - 6 Celebrity Majka Željka Joksimovića otkrila što joj snaha Jovana nikada ne može oprostiti: ''Nastradala sam ni kriva ni dužna...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 3 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 4 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 5 +27 Meghan Markle - 5 Celebrity Sada je jasno zašto su članovi kraljevske obitelji s ovakvim izrazima lica slavili važnu obljetnicu 2020. godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene