Mladost - ludost!

Nives se prisjetila vrućih scena s bivšim suprugom, a malo tko zna da mu je posvetila i jedan detalj na vrlo škakljivom mjestu

Nives Celzijus i Dino Drpić Nives Celzijus i Dino Drpić Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus i Dino Drpić - 1 Nives Celzijus i Dino Drpić - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 +22 Nives Celzijus - 1 Galerija

Strani mediji raspisali su se o vezi Nives Celzijus i Dine Drpića, a posebno su se osvrnuli na prljavu priču koja je u javnosti odjeknula 2009. godine.

Nives Celzijus na svom je Instagramu podijelila zanimljiv članak britanskih tabloida koji je pisao o njenom bivšem suprugu Dini Drpiću i burnoj vezi s njom.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

SPORTbible svoje je čitatelje zabavio pričom o Nives i Dini, a posebno su se osvrnuli na škakljivu situaciju koja se dogodila 2009. godine.

Medij je prenio Nivesine riječi koja je govorila o njihovim intimnim trenucima nasred Maksimirskog terena.

''Dino je zatražio da se svjetla upale i onda je ispunio svoj san o se*su na centru nogometnog terena. Bilo je to jako ''prljavo''', govorila je Nives.

''Celzijus je bivši model Playboya, a u Hrvatskoj je poznata kao pjevačica i glumica. Nakon glasa o onome što se dogodilo, brzo je stigla reakcija kluba u Zagrebu'', nadovezali su se britanski novinari.

Nives je deset godina kasnije progovorila o tome što se dogodilo, a otkrila je i da je to bila posebna večer za njih dvoje.

''To je više bilo nekakvo romantično druženje. Naime, tu me večer suprug zaprosio'', otkrila je Nives, a potom i nijekala da su nasred nogometnog terena imali spolni odnos.

Podsjetimo, Drpić je nakon toga otišao igrati u Karlsruhe, a 2014. godine svoj su brak odlučili okončati.

Nives i Dino zajedno imaju dvoje djece, Taišu i Leonea.

No, istraživajući zajedničke fotografije Dine i Nives iz prošlosti, pronašli smo i još jedan zanimljiv detalj koji Nives danas vrlo vješto sakriva.

Naime, Celzijus je za vrijeme braka na dnu svog trbuha tetovirala natpis posvećen Dini ''Propiedad de Dino'', što bi u prijevodu značilo ''Dinin posjed''.

Nives se novom tetovažom hvalila 2010. godine u trapericama niskog struka, a danas tu tetovažu s razlogom skriva te se na rijetko kojoj fotografiji nazire iako pjevačica i glumica često objavljuje fotografije u kupaćem kostimu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović - 2 Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović - 3 Zlatan Ibrahimović - 4 +10 Zlatan Ibrahimović - 5 Celebrity Pogledajte luksuzni dom Zlatana Ibrahimovića, sam se pohvalio raskoši u Milanu od koje zastaje dah!

  1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Elegović u emisiji Zdravlje na kvadrat - 1 Mila Elegović u emisiji Zdravlje na kvadrat - 2 Mila Elegović u emisiji Zdravlje na kvadrat - 3 Mila Elegović u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 +15 Mila Elegović - 3 Celebrity Naša glumica ne skriva odlaske na tretmane uljepšavanja, otkrila je sve detalje: "Mislim da je suludo lagati i reći da je to od kreme"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene