zahtjevna akrobacija

Na snimanju slomio ruku, no njemu je to ipak najzabavnija i najteža uloga dosad

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U filmu "Invazija svijeta: Bitka Los Angeles", koji večeras možete pogledati na Novoj TV u 22:25, glumi i Michelle Rodriguez koju je redatelj odlučio angažirati samo mjesec dana prije snimanja.

Film "Invazija svijeta: Bitka Los Angeles" je znanstveno-fantastični spektakl Jonathana Liebesmana koji je inspiriran navodnim zračnim napadom koji se dogodio u Los Angelesu 1942. godine.

Priča prati napad na Zemlju koji su izvele nepoznate sile. Gradovi širom svijeta redom padaju, a posljednje uporište postaje Los Angeles. Narednik marinaca Michael Nantz mora se sa svojim odredom suprotstaviti neprijatelju kakvog još nisu vidjeli. 

Narednika je utjelovio Aaron Eckhart koji je na filmskom setu tijekom izvedbe akrobacije slomio ruku. Unatoč ozljedi, glumac nije propustio nijedan dan snimanja. 

Aaron je istaknuo i kako mu je od svih filmova koje je snimio, a ima iza sebe dugačak popis angažmana, "Invazija svijeta: Bitka Los Angeles" bio najzabavniji, ali i najteži za odglumiti. Otkrio je da bi volio snimiti nastavak i da bude smješten u Parizu. 

Zanimljivo je da su glumci imali i više nego stručnu pomoć za pripremu snimanja. Naime, trenirali su ih pravi marinci i pokazali im kako izgleda njihov život. Usto, dosta pravih američkih marinaca je i zaigralo u filmu, a redatelj Liebesman im se zahvalio prikazavši na početku akcijskog spektakla njihov kamp Pendleton. 

U filmu glumi Michelle Rodriguez koja je poznata po popularnoj franšizi "Brzi i žestoki". Glumicu je redatelj u zadnji trenutak ubacio u ulozi vojnikinje, samo mjesec dana prije snimanja te je izmijenio dio scenarija. Michelle je u intervjuu otkrila da joj je žestoki fizički trening za film dao odlične trbušnjake, pa je bila spremna za svoj sljedeći angažman u "Machete Kills". 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene