Lajka ga i Tarantino

Netipična uloga legendarnog glumca dobro će vas nasmijati, a moguće je da ćete pustiti i koju suzu

Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Getty Images) +0 Robert De Niro (Foto: Getty Images) Galerija

Robert De Niro i Anne Hathaway osvojili su gledatelje u hit-komediji "Pripravnik", koju ne propustite u programu Nove TV.

Ako nešto ne bismo od legendarnog holivudskog glumca i oskarovca Roberta De Nira očekivali, onda je to uloga koju je, kao i uvijek bez greške, odigrao u komediji "Pripravnik" uz koju se večeras možete nasmijati, a možda pustiti i koju suzu, u programu Nove TV od 22:10.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Radnja filma vrti se oko 70-godišnjeg udovca Bena koji shvati da ipak nije spreman za odlazak u mirovinu pa se zaposli u tvrtki koja se bavi izradom modnih web-stranica, a koju vodi Jules iliti sjajna, također dobitnica prestižne filmske nagrade Oscar, Anne Hathaway.

Iako nije bio prvi izbor za tu ulogu, Robert je osvojio gledatelje svojim humorom i šarmom i ležernošću kojom je odigrao ulogu Bena, koja se poprilično razlikuje od njegovih ostalih uloga, pogotovo onih mafijaških šefova ili vozača taksija.

Zanimljivo je da se u ulozi Bena zapravo trebao naći Jack Nicholson, kojemu je redateljica Nancy Meyers prva prišla s ponudom, no od te suradnje nije bilo ništa pa se Jack samo spominje u filmu, i to u samo jednoj rečenici. Također, u ulozi Jules trebala se prvotno naći simpatična Reese Witherspoon, koja je od toga odustala, a nekako nam se čini da se Anne zapravo puno bolje stopila s njezinim likom, kao da je rađen samo za nju.

Osim srca gledatelja diljem svijeta, ovaj je film osvojio i legendarnog i nagrađivanog redatelja Quentina Tarantina koji je izjavio kako mu je "Pripravnik" jedan od omiljenih filmova u 2015. godini kada je bio snimljen.

Osim Anne i Roberta, u filmu glume i druga jaka glumačka imena poput Rene Russo, Andrewa Rannellsa, Adama Devinea i Nat Wolff, što je samo još jedan dodatni razlog da uživate i opustite se u ovom nadasve šarmantnom i lijepom filmu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene