Na Facebooku

Živčana Nives: 'Kad su frajeri bolesni, majčica odmah juri, a kad sam ja...'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

E, a kad je žena bolesna, onda mora čekati lijek dva dana jer svi su u nekim važnim obavezama', požalila se Nives na Facebooku.

'Super mi je kako kad su frajeri bolesni, odmah se sve žene aktiviraju. Nije dovoljna jedna, već odmah i majčica juri, naoružana lijekovima, specijalnim juhicama, čajevima kakve očito samo mama zna pripremiti. I svi su jako zabrinuti za siničića jer ipak boluje od neke 'opasne' viroze ili gripe... E, a kad je žena bolesna, onda mora čekati je**** lijek dva dana jer svi su u nekim važnim obavezama', status je koji je danas osvanuo na Facebook profilu Nives Celzijus Drpić.

>> Nives Drpić - 'Muškarci mi više ne prilaze. Mislim da ostavljam dojam umišljene osobe!'

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Nije poznato što je točno izazvalo ovu eskalaciju ljutnje na društvenoj mreži, a ako je suditi po komentarima ispod teksta Nives ima upalu uha pa je živčana.

'Što je za tebe jedna upala uha, ma ubiješ je pogledom', napisala joj je prijateljica na Facebook, a Nives joj je odgovorila: 'Hahaha, ne znam kako su novinari uspjeli zaključiti da dino ima upalu uha... Pa sigurno nisam živčana što njega boli :)'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene